reynwoman Kızlar uçakla seyahat edeceğiz yurt içi, valize saç kurutma makinesi,saç spreyi ve deodorant koyabilir miyim acaba internetten araştırdım da pek net cevap bulamadım
Minis reynwoman bagaja verebilirsiniz tabi ki, uçak içine yani kol çantanıza falan sıvı şeyler koyarsanız almazlar
Saitkereminannesi reynwoman Kıyafetlerin arasına sar ben jilet bıçak gibi şeyleri bile geçirmiş biriyim.😂
reynwoman meleginannesiyim ya internetten yorumlara baktım kimisi yazmış benim deodorantımı valiz geçişinde çıkarttırdılar almadılar vs vs diyenler olmuş benimde kafam karıştı bi sorayım bilenler varsa dedim eğer öyleyse çünkü orda cıkartıp zorda kalmayayım hiç koymam dedim ama kurutma makinesi çok lazım valla saçımı neyle kurutacam migrenim azar 😂😂
meleginannesiyim reynwoman e ben maşa düzleştieici cokokrem tonla erzak getirdim 3 gün önce kimse bir sey demeid 😅🫥
reynwoman meleginannesiyim ayy çok iyi o zaman çok sevindim bunu duyduğuma teşekkür ederim canımmm☺️☺️ Valla cins işler hep beni buluyor balayında yine uçağa bindik ve girişte ötüyorum diye ayağımdaki çizmeme kadar çıkarttırmışlardı neymiş ayakkabıların altında içinde bişey oluyomuş ötüyomuş vs ay ne rezillikti ya bide çorap çizmeydi düşün ortalıkta onları çıkart ayrı dert arkandan millet kuyrukta onun stresi ayrı öf 😂
reynwoman Minis yok bagaja vereceğim zaten valizimin içinde olacak ama yine kendimi sağlama alıyim dedim 😂
reynwoman Saitkereminannesi hey mahşallah yok bıçak jilet işlerine girmicem hiç saç kurutma makinesi saç spreyi deodorant bunları geçirsem yeter 😁😁
meleginannesiyim reynwoman evet ayakkabıyı cıkartıyorlar kuzum biliyorum 💕 sen icini ferah tut sağ salim git inşallah
reynwoman meleginannesiyim bu sefer terlikle mi binsem diye düşünmüyor değilim valla 🤣 çok teşekkür ederim sağolun inşallah 🙏🌸