Mavis_54 Kizlar aranızda İsveç diyeti yapan varmı ? Çok etkili deniliyor. En az 6 en fazla 13 gün yapiliyor. Ve birdaha 3 ay sonra yapabiliyormussun. Aranızda yapan var mı ?
biryazmasali Mavis_54 ben eskiden yapmştımm ama çok zor bi diyet bütün metobolizmanız değişiyor söyliyim adet günü bile etkiledi il yaptğmda 3.gün bayılmştm yıllsar sonra bir daha yaptm o okadr kötü değildi ama çok zor zaten bıraktğnz an yine alıyorsunuz
Mavis_54 biryazmasali yaa cidden mi. Yorumları okudum da hiç öyle demiyorlar di bende danışmak istedim cevap için çok teşekkür ederim. Biraz baktım listesine de. Sadece haşlanmış ıspanak yemezsem ne olur acaba diye düşündüm sadece 6 gün yapsam etki eder mi.
biryazmasali Mavis_54 yani belki bnde oyle oldu bilmiyorum herkesn bünyesi farklı etki eder tabi dayablrsenz tam yapın derim
Mavis_54 biryazmasali bayramdan sonra denemek istiyorum. Bir kaç birşey sorabilirmiyim mesela haşlanmış ıspanak balık diyor bunların yerine başka birşey yenilebiliyormu
biryazmasali Mavis_54 haşlanmış ıspanağı yedimm de balığı ton balığı yemiştim yanılmıyorsam öyle hatırlıyorumm ama yanlş söylemeyim balığı o şekilde yiyemem asla ben haşlanmış şekilde