2balkiz Adetimin 5. Günüydü bugün. Abdest aldım yarın niyetlenirim diye ama bazen ertesi gün 2 damla da olsa kanamam oluyor. Orucum bozulur değil mi öyle olursa?
ayazasaf 2balkiz benim her adetimde fix 5. Gğn kesilir 6. Gün bomboş olur bitti der abdest alırım takkk 7. Gün kanama ve akşamına biter o yüzden ben hep 7. Gübü bekliyorum
Katun 2balkiz evet. 10 günden sonra ki lekelenmeler özür olduğundan bozmaz ama sizin daha 5.ci günde bitmiş gelirse bozar
MerveDuruAmine Evet canım maalesef ki bozuluyor 😔 o durumdan nefret ediyorum bende bitse bile 2-3 bekliyorum gelmiyor bişey banyo yapıyorum akşamına leke geliyor nefretlik oluyorum 3 günde gelmeyen banyodan sonra geliyor 😭😭
ayazasaf MerveDuruAmine ve öyle ters bir şey ki tamamen kesiliyor o 7. Gün çok yoğun bir kanama oluyor anlık ilk olmuşum gibi ve aniden kesiliyor 😂 özür kanamasıda sayılmayacağı için 6. Gün olmasa bile 1 gğn daha beklerim günah oluyor mu onada emin değilim rabbim affetsin kazasını yapıyorum
MerveDuruAmine Bence kazasını yapıyorsan günah olacağını sanmıyorum sonuçta Rabbimiz bizi böyle yaratmış anatomimizi biliyor ee kazasınıda yapıyorsan mis gibi sevap bence 😊🌼 ayazasaf