sansemiha11 Merhaba hanımlar kızım 9 aylık 68 cm 8600 kg. Doktorumuz boyu kısa ortalamanın altında dedi çok üzüldüm. Bebeğimin boyu uzaması için öneriniz var mı? 9 aylık kız bebeğinizin boyu kaç cm? Çok mu fark var acaba ?
Saresi sansemiha11 şimdi baktım da kızım 9 aylıkken 72 cm imiş. Doktor ooo bir yaş boyuna gelmiş bile demişti. Yani kısa değil gibi 68. kzıım 52 cm doğmuştu
YldzK sansemiha11 9 aylık kızım 70 cm 9500 kilo ve doktorum çok iyi dedi ortamala 65-75 olmalıymış bence sizin kızınızda kısa değil
Zlm sansemiha11 benim kızım uzun genetik olarak öyle doktor bana hep uzun bir kız olucak derdi sizinkide ve genetiktir
Kanatsizmelegim sansemiha11 biz 3 ayımda kontörle gitmiştik 64 cm di doktorumuz çok iyi dedi 62-63 genelde normal biraz boylu 1 cm kadar dedi şuan 4 aylık olacak ay sonu ne kadar oldu bilmiyorum
Zeynepsarepoyraz Ruseym koyun corbalarina kahvaltısına farkı göreceksiniz 68 kisa değil aslında o ayda bnm kızım 72cm çok fark yok uzar annesi üzülme yoğurt kefir vermeye çalış gün içinde
sansemiha11 Zeynepsarepoyraz çorbalarına 1 tatlı kaşığı ruşeym koyuyorum son aslında her gün, 1 çay kaşığı yeterli mi sizce? Süt alerjisi olduğu için yoğurt kefir tüketemiyoruz ondan mı uzamıyor acaba 😔
sansemiha11 Saresi 72 cm çok iyi aslında maşallah, kızım 68 cm. 4 cm fark var dediğinize göre, bu ay sadece 1 cm uzamış ama 800 gr almış oysaki şişirecek şeyler hiç vermedim ekmek pirinç unu büskivi gibi
Zeynepsarepoyraz sansemiha11 bizim Dr Bi tatlı kaşığı ruseym önerdi günlük bnce çok sıkıntı değil yaşına kadar uzar ztn sıkıntı yapmayın
sansemiha11 YldzK Doktorumuz kısa diyince üzüldüm açıkcası sizinki 65 demiş iyiymiş hepsi farklı işte
sansemiha11 Zlm evet genetik katkısı var ama anne baba kısa olup çocukları gençleri görünce umut var diyorum
Kanatsizmelegim sansemiha11 64 cm miş hemşire uç dört defa tekrar tekrar orçtu inanmiyor bu kadar ne var ki 1 cm uzunmuş sadece 64 cok degil ki 39+5 de doğdu sizin ki kac haftalıktı doğduğunda