Papatya-ya Rezene emziren anneler içebilir mi 1 aylıktan önce asla bebeklere vermeyin diye okudum ama sonuçta anne içerse bebegede geçiyor sütten ? Kafam karıştı hergun kimyon ayrı rezene ayrı içerim bebeğim 11 günlük…
Tns1224 Papatya-ya valla ben ilk doğduğundan beri kimyon anason rezene bir demleyip iciyorum ve bi kaç kaşık ta oğluma veriyorum oğlum 4 aylık bazen hala verirrim huzursuz olduğunda çok şükür hiç gaz sorunumuz olmadı gece bile kendi kendine uykusunda çıkarır hep gazını
Premsesannesi355 Papatya-ya 2, 2bucuk aylıkken verdim ben kimyonlu rezene çayı kullandım bebeğime hem gazına iyi geldi hem uyku düzeni oldu
Saracmom Papatya-ya içmende bi sakınca yok ben sütüm olsun diye doğumdan önce başladım içmeye rezene anason kimyon aklına ne gelirse 😇
arasin_annesii Ben doğumdan hemen sonra içmeye başlamıştım çok güzel süt yapıyor ceviz ve incirle beraber
Lvasil Ben doğum yaptığım günden şimdiye kadar(bebeğim 48 günlük) her gece uyumadan rezene, anason ve kimyon karıştırıp içiyorum. Hem süt yapıyor hem de bebeğimi sakinleştiriyor