kelebegin_annesi Bay bay night uyku damlasını kullandım kızıma 2 defa 17 aylık ama alerji yaptı sanırım vücudunda ve boynunda kabarcıklar çıktı damlayı kullanıpta böyle olan oldumu acaba?
Simba61 kelebegin_annesi merhaba bana olmadı. 2 hafta kadar kullandım. Ta ki içeriğini öğrenene kadar 😥 çok korktum ve bıraktım hala uyumuyor bebeğim ama inanın uyuşturucu gibi bşr şey
Elfvli kelebegin_annesi benim kizimda hiçbir etki etmedi uyku da yapmadi. Komşum iki çocuğuna da kullandı. Biri 3 yasinda diğeri 5 aylikti onlarda huzursuzluk yaptı. Ben zaten 1 defa verdim sonra kullamaktam korktum.
Tuba11 kelebegin_annesi Valla bebeğim uyumuyor diye aldık aksine daha kötü etki yaptı çocukta. Önceden gene bir iki saat uyuyordu damlayı verdikten sonra hiç uyumadı 😂 ve doğal olarak bıraktık yani. Zaten 2 defa kullandım ikisinde de aynısi olunca birdaha kullanmadık.
Annesininprensesi55 kelebegin_annesi 4.aydan beri kullanıyorum çok şükür yapmadı içeriğinde mayıs papatyası denen papatya ıhlamur ve melisa var bazı bitkiler yapabilir bebeğiniz kaç aylık bide aynı bitkileri evde kendiniz kaynatarak deneyin o zaman da olacak mı
kelebegin_annesi Elfvli kızım da etki etti uyuttu ama sanırım içindeki maddeler alerji yaptı kabardı her yeri kırmızı kırmızı
Elfvli kelebegin_annesi olabilir . Humana papatya çayı yada rezene deneyin. Emziriyorsaniz sizde için.