1kz1ogln_ Kızlar işitme testine odyoloji bölümü bakıyor ama online randevu alırken odyoloji bölümü diye bı bölüm çıkmıyor bende KBB ye randevu aldım doğrumu yaptım bilen var mı acaba
Bebegimm1 1kz1ogln_ bolumun adini hatirlamadim ama kbb degildi goturdugum doktor. arayarip sorun isterseniz hastaneyi bilgi verirler
1kz1ogln_ Bebegimm1 üniversite hastanesine götürücem gece telefona bakmıyorlar aslında aradım bölüm numarası tuslayin diyip kapanıyor online üzerinden açık şuan randevular
1kz1ogln_ BarlasMomm nöroloji de mi bakıyor ben nörolojiye götürüyorum zaten takipliyiz ama sinirle alakalı şeylere bakıyor işitmeye bakmıyor diye biliyordum
BarlasMomm 1kz1ogln_ biz cocuk norolojide hem isitme hem gorme testi yaptirdik uludag universitesinde. Cocuk doktorumuz oraya yonlendirmisti bizi direk. Hic kbb ye gtmedik. Ama bizim bi hastalik arastirmasi yapildigi icin olabilir
1kz1ogln_ BarlasMomm olabilir canım ben götürüyorum oğlumu nörolojiye mesela bakıyor ama bişey gorurse veya değerleri düşükse doktoruna götür ben bişey diyemem diyor bana
1kz1ogln_ Bebegimm1 evet nette gördüm bende . Eşimi bı kaç kere yanlış randevu alıp götürüp getirttigim için yine boşuna gider gelirsek dilinden kurtulamam emin olmalıyım 😁
Bebegimm1 1kz1ogln_ rica edersin yanlis geldiysen de ne olcak el kadar bebekle yardimci olurlar 😁 devlette farkli işleniyordur sistem ☺️
1kz1ogln_ Deletedmom_13 tamam canım teşekkür ederim 🤗 bu arada Bizim 2. Testimiz ama ilkini doğunca odyoloji odasına götürdüm yaptırmıştım o yüzden bölümünü bilemedim 🙈
1kz1ogln_ Cicek95 çok teşekkür ederim peki bişey sormak istiyorum benim oğlum ilk testte iki kulaktan da geçti şimdi 6 aylık oldu yine test istediler duyduğuna eminim ama bu testte az duyuyor çok duyuyor bunu mu olcecekler acaba nedir bu ikin testin amaci
1kz1ogln_ Kuzeymiram bana sadece hastane adı yazdılar işitme testine götür 6 aylık olunca dediler bölüm söylemediler
Cicek95 1kz1ogln_ bebeklerde ilaç kullanımı, ateş, darbe, kulak enfeksiyonu,akıntısı işitme kayıplarına sebep olbildiği için erken teşhis adına genellikle 6. Ayda tekrar isteyebiliyor doktorlar. Dil konuşma bozukluğu yaşanmaması adına
1kz1ogln_ Bebegimm1 hiçte olmuyorlar canım valla her Doktor için söylemiyorum ama bazıları aşırı gıcık iki gün önce gastroenterolojiye götürdüm çocukdan alacağıma yetişkinden almışım 2 saatlık yoldan gelmişim saatlerce hastanede beklemisim bide takipli hasta sekreter gitme doktordan rica et açalım randevu dedi kadın beni kovmaktan beter etti şikayet ettim ama kimse onemsemiycek bile şikayetimi
Kuzeymiram 1kz1ogln_ bende unutmuşum bana 6 aylik götür demislerdi , saglik ocagi aradi beni , saglik ocagini aramislar kbb götursun bebegi diye oyle aldim randavuyu
Bebegimm1 1kz1ogln_ aslinda sistem berbat hele ki yogunluk varsa doktor da içerde bunaliyor ben bir kere acile goturmustum o kadar sira vardi ki kadin 1 dakikaligina afalladi kafasi karman çormandi Allah kolaylik versin dedim.bazilari kafasini kaldiramicak kadar yoğun oluyor ama bazilari da kapida kimse olmasada ilgilenmiyor yardimci olmuyor özeldede var valla ben hamileyken kanamam vardi diye gittim kadin bana eger olduyse suan benm yapicagm bir sey yok demisti dusun sirf usg ile bakilmasini istedim diye bana serum verip yatiş yapalim diyordu.ben karnimda yasiyor mu diye aglamaktan helak olim muayne etmeden yatis veriyordu. paramla da rezil olmuştum vicdanli insanlara denk gelmek de zor
1kz1ogln_ Cicek95 kuvezde kaldı bir çok tedavi gördü makinalara girdi çıktı bronşit sarılık solunum yetmezliği gibi sorunlar yaşadık sürekli antibiyotik aldı bişey çıkar mı kafama takıldı şimdi