GupseLiva Merhabalar kızım 4 aylık, Reflüden kaynaklı çok huzursuz sürekli kusmalar ve uykudan uyanmalar. Sizlerden ricam reflü için neler kullandınız veya reflü ile nasıl başedeceğim. Teşekkürler.
BuseBlt GupseLiva biz ilaç kullanıyoruz altıncı aydan sonra hafifler dedi doktor ama bakalım 🙏 mamadan bir süre sonra pek hareket ettirmemeye çalışıyorum ama kendisi durmuyor sürekli hareket halinde o da kusmalarini daha çok tetikliyor.
Simaykus GupseLiva 3.ayında çıktı şuan 4 aylık şükür bitti yatağının altına hafif bir yükselti koydum kafası biraz yüksekte çünki geceleri emip direk uyuyor kusarsa boğazına kaçmasın diye ama gündüz ne olursa olsun gazını her zaman çıkarmaya çalışıyorum yoksa emdiğini çıkarıyor emdikten sonra hiç yoksa 10dk dik tutuyorum kucağımda gezdiriyorum ve yatırsamda asla hırpalamıyorum bi sağ bi sol kucağa al bırak yapmıyorum emzirirken kafasın yüksek tutuyorum dikkat rdince geçiyor hemen
R-A-B GupseLiva reflü yatağı aldık, motilium diye reflü için ilaç var onu kullanıyorum birde mama olarak aptamil AR ( Antireflü ) mamayı kullanıyorum. Ciddi oranda kusmada azalması oldu tavsiye ederim
_BirKalpteikiPrens_ GupseLiva reflü yastığı işe yarıyor doktor önermişti birde az az sık sık besle demişti bir süre iyi geldi çok şükür
Tazeanne3 GupseLiva gastrotyss baby kullanıyorum sabah öğle akşam bütün şikayetlerimiz geçti günde 15 drfa kusardı önceden
Mihrimahim16 Reflü yüzünden 5 ayda ek gıda başladık Avakado muz verdim Arı mama verdim şuan çok şükür kesildi reflü sorunu ☺️
mrngl GupseLiva benim oğlum da çok kusuyordu yeni doğduğunda gaviscon infant verdi onu kullandım düzgün şuanda iyi cok şükür 1 yaşında kusması yok 🙏
Tubayagmur Mamamıza bebelac tickeners ekliyorduk doğal lif mamayı katılaştırıyor biraz onsuz mamayı daha biberon ağzındayken çıkarıyordu çok şükür bu şekilde atlattık hatta elimde bi kutu kaldı satmayı düşünüyorum
banutbk Reflu icin bebelac thichiner ister sağdınız süte ister mamaya çok az birsey koysanız bile direk etkili önlüyor kusmayı.Gaviscon vs de kullandık ama hepsi eni sonu ilac bu doğal bisey doktorumuz önermişti keçiboynuzu var içerisinde