Merve3333 Bebeğim 17 günlük.Meme+mama şeklinde besleniyor.Humana mama kullanıyoruz ama çocuğumu kabız yaptı.Onerebileceginiz bir mama var mı?
Ballkizz Merve3333 ben Bebelac kullanıyorum çok da memenunum ama bir dönemde cocukalr malesef kabızlık yaşıyor bazen mama ile ilgili olmuyormuş doktorumuz söylemişti
edsn1 Merve3333 kesinlikle Aptamil 40 yıldır araştırıp hazırlanan bir mama sonuçta benim oğlumu sma mahvetmişti gaz,yeşil kaka vb denemenizi öneririm
Merve3333 Ballkizz Mamayi verdiğim zaman genelde zorlanıyor ben mamadan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm.
Sebusebu Ballkizz ben bebelac a yeni geçtim. Günlük kakasını yapıyor ama kakası katılaştı. Çamur gibi oldu daha çok. Diğer mamalarda daha sıvıydı kaka yaparken zorlanıyor sizin öyle mi??
Fundakg Kesinlikle hipp kullanın anne sütüne tat olarak en yakını doktorumuz mama ve meme aynı anda gidecekseniz hipp kullanan dedi diğer markaları kullanırsanız meme reddi yasayabilirsin demişti.
Ballkizz Sebusebu değişiyor canım bazen sizinki gibi oluyor başlarda oluyordu şimdi olmuyor çok fazla
Sebusebu Merve3333 sma sakın kullanma risk alma. Ben de alerjı yaptı sma. Hipp combiotic on numara mama ama bebek tadını severse en güzeli o.