Catlover Merhabalar kızım 8 aylık asla pütürlü katı gıda yemek istemiyor sadece çorba ve muhallebi yedirebiliyorum oda aman aman değil tabi pütürlü de öğürüp kusuyor bu durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım
BirAlparslanAnnesi Catlover çorba ve muhallebi vermeyi bırakmalısınız kusar öğürür eder ama bir süre sonra alışır..ek gıdaya başladığınızda hep blender ile verdiyseniz o da etkiliyo. Ama geç kalmış sayılmazsınız yol yakınken pütürlüye zorlayın
Zeliff Catlover şuan ana besini anne sütü olduğu için aç kalmaz korkmayın. Pürüzsüz yiyecek vermeyin hiç sürekli pütürlü sunun önüne eninde sonunda alışır. Ben kızıma 7 aylıkken pankek omlet yapıp veriyordum dişi bile yoktu damagiyla ezip yiyordu. Ne kadar erken alisırsa o kadar rahat olur☺️
sarilokumumm Catlover canım benim oğlum 7-8 aylarda pütürlü yemiyordu bende bir gün marketteyken cici bebe gördüm kahverengi paketli 8+ pütürlü yemeye alıştırma yazınca aldım eline bir iki verdim yemeye başladı ondan sonra almadım bir daha yiyor pütürlü
Catlover BirAlparslanAnnesi hep pütürlü verdim çatalla ezerek veriyordum ama hep öğürüp kusuyordu ozamandan beri hala aynı ağzına biraz pütürlü girsin başlıyor öğürmeye sanırım pes etmeden yapıp yapıp önüne koyacağım
Catlover sarilokumumm bende eline vererek alıştırmaya çalışıyorum inşallah olacak zaten hala doğru düzgün yemiyor da
Elif311 Catlover direk eline haşlanmış sebze verdiniz mi ben öyle yapıyorum biz on aylık olduk ilk zamandan beri hem bütün halini veriyorum hemde püre halinde kendim dedtek yapıyorum biz öyle alıştık