Mira- Bebeğime avent aldım fakat tutmuyor Bibs almak istiyorum kullanan varsa hangisini tercih ettiniz sormak istiyorum. Kauçuk damaklı mı diğerini mi almalıyım?
Liyaninannesiiii Mira- bende 3 4 tane aldım tutmadı 6 buçuk aylik yeni tutmaya başladı damak kasintisindan galiba🤣
2209 Mira- https://ty.gl/9vfo00rvu9 Biz bundan kullaniyoruz.gayet memnunuz. Bizde 3.markadan sonra bibs emzigi tuttuk.
Kanatsizmelegim Kayraaa59 aynen benim kızımda öyle Avent’en başka emzik emiyor bir cok farkli emzik verdim istemiyor atıyor emiyor
Kanatsizmelegim Mira- benim kızım avent den başka emzik emiyor farkli verdiğim zaman istemiyor tutmuyor atıyor sadece Avent Philips emiyor
Kayraaa59 Kanatsizmelegim aventi çıkarandan Allah razı olsun 😂 3 buçuk aylık neler denemedim tutsun diye, en son avent aldım ilk denemede aldı. Aşırı rahatlıkmış emzik. Önceleri kucaktan inmezdi, şimdi emzikle yatırdığım yerde kalıyor 😂
Haffuse Mira- benim kizim da ne avent ne de bibs kabul etmedi🤣 Bibs cok buyuk, chicconun kaucuk olanini dene once, o daha uygun… Bi de bi modeli var, tutma garantiliymis, 🤗