Metesevil Yarın Uzun spagetti makarna haşlayıp kaba koyup önüne koyacağım duyu etkinliği çorapları da çıkarın eller ayaklar dalsın içine ağzına götürse de sorun olmaz renklendirmek için ıspanak, pancar suyu felan kullananlar ama evde ikiside olmadığı için sadece koyacam içine oyuncak saklayabilirsiniz bizim şu iç içe geçen halka zincirlerden var onu yıkayıp içine saklayacam altına da alt açma bezi ya da sofra koydun mu tamamdır 🥰 bugün mandalları pijamasına, bluzüne taktım onları çekti çıkarmaya uğraştı çıkarttı ağzına aldı tabi öncesinde temizlemiştim bu arada çamaşır mandallar gibi dibine kadar mandallama ucundan yaparsan çıkarmış olur teşvik ben ilk dibine kadar yaptım çıkartamadı yapamayınca ilgisini çekmedi sonra ucundan mandallama yaptım 🥰 suyun içine renkli toplarınız varsa koyup oynayabilirsiniz 🥰 oobleck hamuru yaptık internette tarifi var su ve mısır nişastasından bu kadarcık çok eğlendi kızım bunda ama ortalık üst baş fena batıyor ama çok seviyorum eğlendi 🥰 renkli toplar varsa çok güzel oyunlar oluyor Pinterestten bakabilirsin evde mama sandalyesine kaşıkları elektrik bandı ya da koli bandı ile yapıştır mama sandalyesine oturt sökmeye uğraşsın tabi o bantların ucunu birazcık havada bırak ki çıkarabilsin annesi kızım ilk başta çıkaramadı dedim biz bile bandın ucunu ararken tırnağımız olmazsa zor çıkarıyoruz bebek nasıl yapsın ben uçlarını masaya tam yapıştırmıyorum yani🥰 denge kulemiz var kule oyunu oynatıyorum ben yapıyorum o yıkıyor sonra alkışlıyoruz kendisini 🥰 renkli topları kutuya atma oyunu oynatıyorum ama bunu yapamıyor henüz içinden alıyor ama atamıyor sanırım erken daha kaç kez denedim olmuyor bende renklerini söylüyorum attım diyorum dil gelişimine fayda sağlar mavi topu kutuya attım mesela mavi, top, kutu, atmak bunlar hepsi birer kelime onlara 🥰 kaşık oyunu oynattım çok seviyor ağza götürmeye birebir evde ona zarar vermesi ax olan kaşıkları kutuya koy ver önüne yanında ol tabi keşfetmeyi çok seviyor bebekler tahta kaşık, çay kaşık, yemek kaşık, tatlı kaşık, kendi mama kaşıkları ne varsa çeşitli evde ucu sivri olmayan ya da farklı bir eşyada olur bu 🥰 renk sepetleri hazırladım haftalık mesela pembe sepeti yaptık geçen hafta bugün topladım içine evde ona zarar vermeyecek nesneleri koydum yarısı kendi oyuncakları eşyaları yarısı evden 🥰