Meleklerailesi Kızlar Haziran da gitmeye karar verdik eşim ve kızımla birlikte giden var mı ya memnun kaldınız mı yorumları ve YouTube de izledim güzel gözüküyor sevdim de rezervasyon da yaptık giden varsa bilgilendire bilir mi nasıl diye
BirAlparslanAnnesi Meleklerailesi bende mersinliyim ama hiç duymadım 🙄 netten şöyle bir baktım erdemlideymii yeri ama erdemlinin denizi falan hiç iyi değil suriyeli dolu bilemedim şimdi 🤔 zaten merkezede çok yakın erdemli öyle uzak değil
Busraata Meleklerailesi deniz icin silifke tarafları daha güzel oteli bilmiyorum ama daha temiz o taraflar
Busraata Meleklerailesi otele baktım şimdi duyduğum güzel bir otel ama hiç kalmadım orda,deniz için arabanız varsa Silifke tarafını tavsiye ederim.Ama otel dışı cok çıkmam derseniz konaklayabileceginiz güzel kapsamli bir yer
Gunesss Meleklerailesi canım kötü etkilemek istemem ama biz hiç beğenmedik. Geçen yıl gitmiştik tatili yarıda bırakıp döndük. Yemek olarak çok kötü hiç çeşit yok ve genelde yemek kalmıyor. Çalışanları 18-20 yaş arası deneyimsiz gençler yanımızda birbirlerini küfür bile ettiler. 3 gün boyunca odayı temizlemelerini rica ettik ama kimse gelip temizlemedi. Denize giremedik çok dalgalıydı. Havuzuda küçük özellikle bebeğimiz için istemiştik havuzdan mikrop kaptı.
BirAlparslanAnnesi Meleklerailesi evet erdemli merkeze çok yakın keşke taşucu silifke kız kalesi taraflarına baksaydınız harika pansiyon oteller var oralarda
Minikkkuss Biz 2 sene önce kalmıştık o zaman adı wonasis oteldi genel olarak temizlik falan iyiydi ama yemek çeşiti fazla yoktu. Otele geldiğimiz ilk gün kötü bi haber aldık o yüzden çok farkına varamadık iyi mi kötü mü 🤷🏻♀️