Busraata Kızlaar mevsimlik ceket ne aldınız arıyorum bulamıyorum bizim memleket sıcak ama mevsimlik her zaman kullanabilecegim bir ceket lazım heryerde giyebileceği.Malum bahar geldi foto da atabilirsiniz unisexde olur 🌸
Duyulurum Busraata ben oğluma peluş fermuarlı hırka giydiriyorum bu havalarda. Ceketler bana rahat gelmiyor nedense 😄 zaten bir iki hafta daha böyle giyinir sonra gerek kalmayacak ona da. Ya uzun kollu giydiririm ya da İnce sweatshirt hırka giydiririm serinlerde
Busraata rosesbabys çok güzel deri ceketi var ama bizim buraya göre çok sıcak tutuyor.kot ceket nerden aldınız lcwmi
YeniAnneIstanbul Busraata ay ben yorumlardan sizin icin oldugunu anladim 🙈 ben oglum icin kot ceket ama yakasi peluslu nasil anlatsam, siz anladiniz bence 😀 yakasi kuzu peluslu ve ici astarli yani tam gecis havalari icin
YeniAnneIstanbul Busraata https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Ceket/5455538/1933083
Busraata Duyulurum doğru da ben gezmeye giderken akşam bu aralar hafif serin oluyor Mersin sıcak memleket köye yaylaya giderken felan giydirebilirim yedek kıyafet gibi ince ceketler gerekiyo😁yelek mont giydiriyorum 15gündür siz düşünün
YeniAnneIstanbul Busraata ben bunu tatile geldigimde almistim suan burda hava 15-16 derece ben kapsonlu sweatshirt ustune bunu giydiriyorum 😊 ve mango’da bir tane kot ceket aldim biraz daha isinsin tshirtle giydirecem
Korayyy Canım ebebekde çok vardı ben orda beğendim çokta şık ordan bak yandan fermuarlı vardı bir tane
Busraata YeniAnneIstanbul bende tişörtle giydirmek icin istiyorum nereye gidecegimiz belli olmuyor bianda eserse diye.bakayım bi kot ceketlere
YeniAnneIstanbul Busraata aynen birde bebeklerde insan emin olamiyormu usudumu vs.ben o yuzden bu ceketi sevdim t-shirtle giydirince cok serin olmaz sweatshirtlerlede cok kalin olmaz