QueenMommm Ah bu deli kızım sanırsın götünde kurt var hiç durmuyor popoyu havaya kaldırıp kaldırıp duruyo sallayamiyorum bile o kadar çok kıvırıyor ki kendini solucan gibi sizinde bebeler böyle mi😁
BirAlparslanAnnesi QueenMommm abartısız oğlum gün içinde 15bin adım falan atıyordur yatana kadar 🙄🙄🙄hışım çıkıyo yemin ederim 😂😂😂akşam olsunda uyusun diye gözünün içine bakıyom
babyandmom1 QueenMommm ay benim kızı tarif ettiniz ben onu sallamaya çalışırken bir o yana bir buraya atıyor kendini popoyu topluyor sallamakta zor oluyor 😂
BirAlparslanAnnesi yusufarasmom 16 aylık oğlum hiperaktif bir bebek 😂 boşver kız zaten ayaklanacaklar ne dört gözle bekliyom 😂😂
yusufarasmom BirAlparslanAnnesi böylede hep kuçakta yada dibindeyim bütün gün böyle de zor bari kendi kendine oynasa oraya buraya gitse enerjisini boşaltır😀
Casmins QueenMommm solucan dedin ya işte orada bir yakınlaştık seninle 😝😅😅 alt alırken ve sallarken solucan yanında halt yiyor yani 🤣 8 buçuk aydan selamlar. Kollarımda derman kalmadı evi yüz kere emekleyerek tavaf edip her yere tırmanıyor. Bi uyurken yatıyor o derece😅😅
Dedimolabilir QueenMommm 14 aylik yerinde durmuyor koltuga cikiyor ordan tepesine cikiyor surekli ustumde 🤣🤣🤣