Aleynablt 13 aylık bebeğime ne yaptıysam yumurta ve peyniri sevdiremedim hiçbir türlüsünü yemiyor yesin diye o kadar uğraştım ve çok istedim ama yemiyor ne yapmam gerek varmı böyle bebekler😔
Msbnannesi Aleynablt merhaba benim bebeğimde sade yumurta yemiyor menemen şeklinde yiyor peyniri içine atıyorum bi deneyin isterseniz😉
OozlemOozlem Aleynablt ilk 2 ay çok güzel yedi özellikle peyniri çok severdi ama son 2 aydır ağzına bile koydurmuyor. Her türlü yumurta tarifini her çeşit peyniri denedim yok.
Dbe1506 Aleynablt çok vermek yerine azar azar vermeyi deneyin bide mesela 1 yumurta yerine 4 te 1 yumurta şeklinde yediği bişeyin arasında sıkıştırın da verin öylelikle alışır
Aleynablt OozlemOozlem Ne olacak bu haller sabah kahvaltısına yumurtalar peynirler koyma hayali kuruyorum ama yok kesinlikle yenilmiyor
OozlemOozlem Aleynablt vallahi inatla bıkmadan her sabah teklif ediyorum ama malesef yemiyor. Kahvaltı hayatımızdan çıktı resmen. Gerçi diğer öğünleri de hiç isteyerek severek yediğini görmedim. Benimki genel olarak yemeyen bir bebek🤷♀️
Deletedmom_49 Aleynablt benim oğlum da nefret ediyor 😅 hepsi düzelir güzel anne. Ben artık takmıyorum. Elbet yiyecekler. Şimdi demekki istemiyorlar diyorum ben de
biryazmasali Aleynablt benm kızımda 8 aya kadar 2 sne seveeek yedi sonra peyniri kesti şuan 30 aylık hala peyniri asla yemez sadece böreğin içinde farkedemeywcği şeyleri içine koyun pnkek gbi mesela yumurtayı da unuttrun ara ara teklif edin ben 6 ay yediremdğim oldu halda çok severek yemez
Hsynalp Aleynablt krep yapın içine peynir de ufalayın ilk başlarda vitamini alsın yeter siz yerken abartılı yiyin sevmediklerini bizim kahvaltılarımız iyidir de yemeklerde bende çaresizim 😅 peynirli omlet yapın marmelat ya reçele bandırın verin zamanla yer diye düşünüyorum