Melikenur15 Kızlar bebeğim yoğurt çok seviyor ama ben karnıda doysun vitaminde alsın istiyorum reçelle karıştırıyorum bu aralar sorun olur mu ya 1.5 yaşında
Deletedmom_109 Melikenur15 direkt meyveleri püre haline getirip verseniz aslında daha iyi olur. Reçelde şeker fazla oluyor ayrıca kaynatıldığı için çoğu vitamini kayboluyor.
Nursena0606 Melikenur15 karnı doyar da vitamin alır mı emin olamadım. Sonuçta reçeli kendiniz yapsanız çok şeker içeriyor. Hazır alırsanız bir sürü bakteri var.
hogwarts Melikenur15 reçelden ne vitamini alacak şeker mi?? Pekmezle verin bari ya da keçiboynuzu özü falan
Melikenur15 AnnaKurt ceviz de rendeleliyorum ama sabahları veriyorum cevizi reçelde çok seviyor diye karıştırıyorum
Melikenur15 hogwarts pekmezle yoğurt karıştırılmaz bunu bilmeniz lazım pekmezide sabahları 1 tatlı kaşığı yediriyorum
Sahrabalam hogwarts pekmezle yoğurt aynı anda verilmemeli demişti doktorumuz bütün besin değerleri nötrleniyormuş
Piraye123 Reçelce hangi vitamin var ki böyle bisey yapıyorsunuz? Bebeğiniz reçel yiyerek sadece şeker yemiş oluyor herhangi bir vitamin almış olmuyor. Meyve karşılaştırabilirsiniz gün içinde meyve yemiyor ise.
Melikenur15 Piraye123 meyve ile denedim yemedi ayrıca hani gidip kilolarca reçelden bahsetmedim 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı 😊
Burcu4135 Melikenur15 recel cok saglıklı degil maalesef onun yerine meyve koyun icine yada dogal pekmez recelden cok daha faydalı olur 🤗
Melikenur15 Burcu4135 sabahları keçiboynuzu pekmezi veriyorum bide yoğurtla pekmez de karıştırılmaz dedi dokturumuz
Deletedmom_109 Melikenur15 yoğurtla meyve püresini karıştırın meyveli yoğurt gibi yemiyor mu? Muz elma püresi ve yoğurt oğlumun favorisiydi
Deletedmom0099 Melikenur15 reçelde hangi vitamin var? kuruyemiş koyabilirsiniz, taze meyve, kuru meyve, muz koyabilirsiniz
Melikenur15 Deletedmom0099 yemiyor malesef bu dediklerinizi denedim sadece cevizi sevdi onuda sabahları yediriyorum zaten
Melikenur15 AnnaKurt koydum onuda yemedi taze meyvede koyuyorum yemiyor ya reçel deneyim dedim ama gidipde kilolarca vermedim yani 1 tatlı kaşığı kadar karıştırdım bir kaseye
Noname21 Melikenur15 vişne reçeli ise vişneli çilek reçeli ise çileği direk blendirdan geçirin daha sağlıklı olur
Melikenur15 Deletedmom_109 bal’da denerim canım ama oda reçelle eşit sonuçta doğal balı bulmak çok zor hepşekerden yapılıyor 🤷♀️🥺