Cerenimmmmm Bebeğim 50 günlük gece kaç saatte bir emziriyorsunuz mesela aralıksız uyuduğu zaman uyanmasını mı bekliyorsunuz belirli bir saatte kaldırıyor musunuz .
Dedimolabilir Cerenimmmmm ben 50 gunlukken kendi haline birakmisti zaten uyaniyor acikinca. 14 aylik hala saat basi uyaniyor.
tazebiirannee Cerenimmmmm benimde 47 günlük gece sadece 2 kere kaldırıyorum ama çoğu kişi kaldırmayın kendş kalsın diyo ama içim rahat etmiyo doktora sorucam gittiğimde 🥺
AhmetEymenEnes Cerenimmmmm oglum 52 gunluk nerdeyse saat basi kalkiyo sabaha kadar bizdede uzamış .sarilik var
bayyanak Yaklaşık iki aydan sonra kendi haline bırakmıştım aciktikca uyandı, eğer sarılık yoksa bırakabilirsiniz
Kayraaa59 bayyanak bende öyle yaptım, uyku düzeni için de en güzeli bu oldu. Kendi ne zaman isterse uyanıyor emiyor geri uyuyor
incitanesii Cerenimmmmm yine doktoruna danış istersen bizimde kan uyuşmazlığından dolayı sarılığımız vardı 5. Gün ve 25. Gün ışın almıştı kızım ama 2. Aya kade kalmamıştı hiç sarılık. Ben gece uyandığında emziriyordum şuan 8 aylık gevce sırf alışkanlıktan kalkıp emiyor 2 saatte bir 😅 bence uyanınca emzirin alışkanlık yapmasın
Cerenimmmmm AhmetEymenEnes benimkinde de uzamış sarılık var saat başı kalkıyor . Sarılığa bağlamıymış sık uyanması
AhmetEymenEnes Cerenimmmmm sarılıkla alakası yok bence uyanmasının galiba bebeklerimizin huyu bu benimkide yerine yatirmamla uyaniyo kalabaliktan hoslanmiyo evde biraz ses olsa huzursuzlaniyo
Cerenimmmmm incitanesii doktorum normal diyor sarılığı için geçer dedi bende üstünde durmadım doktor normal dediği için emzirmeye devamke😀 gece 3 saat uyuyorsa kaldırıp emziriyorum tekrar yatırıyorum acaba uyanmasını mı beklesem o zamanda bişi olur diye korkuyorum
Tweetyy Cerenimmmmm 1 aydan sonra uyandıkca emzirdim hic kaldırmadım. 4.ay atağına kadar 6 7 saat uyudugy oluyordu simdi yenidlgan gibi saat basi uyanıyor 🥲😂
Tweetyy Cerenimmmmm yok o 6 7 saatlere 1 aylıkken ulaşmadı o zmnlar dokunmuyordum kendi uyaniyordu maksimum 2 3 saatte kalkıyordu VEzaten. 3 aya girerken aksam tek uykusu 6 7 saat sürüyordu. Ben yarim yamalak anlatmışım 🤭 sarılık riski var mi su an kilo alimi fln iyiyse dokunmayın diyor drlar
melinda- Cerenimmmmm 1 Aydan sonra doktor kendi haline bırak demişti öyle yapmıştım zaten acıkınca uyanıyor
Cerenimmmmm melinda- benimki de 3 saatte bir emzirebilirsin artık demişti @Melinda melinda- bende öyle yapayım bakalım kaç saat uyuyacak