Neseee Kızlar misafir yemek takımı almak istiyorum gold detaylı. böyle makine de yıkanınca yaldızları çıkmayacak önerileriniz var mı kullanıp memnun kaldıklarınız hangi markalar
YeniAnneIstanbul Neseee karacanin mint ve beyaz renkli ustunde kus baskili olan bir seti pearl grace mint sanirim ismi onu cok severek kullaniyorum ve baskada porland marka olarak asiri dayanikli 3 yildir her gun makinada yikaniyor birsey olmuyor 😊
birtutamsac Neseee makinede yıkandıkça gold detayı gitmeyecek takım zor bulunur bence, ama misafir için kullanıldığından sürekli yıkama gerekmiyor o yüzden daha uzun süre gider. Benim günlük takımlarım güral 3 senedir hep makinede yıkıyorum hala yaldızlar gitmedi yeni yeni bir iki aşınma gördüm. schaferdan almıştım ben misafir takımımı da modeli böyle https://imgyukle.com/i/RTas1b
iremceren Neseee 5 senedir emsan kullanıyorum ama o model şu an var mı bilmiorm hiçbir sorun olmadı bi de bernardo bi takımım var kenarları gold onda da silinme olmadı
Kubra3525 Neseee olmadı ama genelde elde yıkarsan özel takımları daha iyi çünkü kenarlı falanda kırılabilir makinede
YeniAnneIstanbul Neseee ben en son 3 yil once orda bir takim almistim o zaman mavi beyaz 32 parcali takimi 450tlydi ama bugun hala sifir gibi 😀 ama suanki fiyatlari valla bilmiyorum bilmeden yazdim 🙈
iremceren Neseee ben yıkadım ama dedğim gibi 5 sene oldu alalı hatta 6 mutlaka kalite boya vs farkı vardır :(