Banu43 Neden olur anlamadim 5 aylik olduk ocean microfer kullaniyorum ama 4cü ayda basladik daha öncede olmustu tahlili temiz cikmisti önceki olmasinda mama kullanmistim geri biraktim suan tek anne sütü aliyor
Lynn Banu43 Bebeğin Rota virüsü aşısı oldu mu? Eğer olduysa Bazen 1. Ya da 2. Dozun yan etkisinde dışkıda kan görülebiliyor. Aşıdan sonraki ilk haftada görülebiliyor bu yan etki. Hani alerji değilse, bu da olabilir diye aklında bulunsun diye yazdım.
Angel00 Banu43 diyet uyguluyorsun canım bende emzirıyorum bir iki kere gördüm kan bende 5 aylık kızım ama birşey yediğimde o kan oluyor galiba sucuk da birşey var normalde hiç görmüyorum
Lynn Banu43 valla ben bi şey diyemem. Dışkıda kan rota aşısının yan etkisi olabilir diyorum sen vurdurmaktan bahsediyon 🤭🤭
Banu43 Lynn dogrudur canim yarin götüreceğim doktora danisacagim bakalım ne diycek teşekkür ederim tekrardan
DoraKizimm Banu43 Yakın zamanda antibiyotik kullandiysan ondan da olabilir. Alerji de olabilir. Bağırsakları şu an hassas durumdaysa rota aşısı daha kötü yapabilir. Bunu doktorunla konuş mutlaka
Banu43 DoraKizimm teşekkür ederim canım konusacagim toz magnezyum kullanmıştım ondanmi oldu acaba iki aydir olmuyordu böyle bisey magnezyumu ilk zamnlarda kullanmstim böyle bi durum olmamisti ama iki aydir içmiyordm dün icince bugün böyle oldu
DoraKizimm Banu43 Magnezi calcine ise muhtemelen ishal etkisi yapar ama kanama boyutuna getirmez sanmıyorum