minisinannesiii33 Bebeğim 3 ay 20 günlük. 3-4 gündür meme alırken aşırı ağlıyor krize giriyor. Uyku öncesinde aşırı ağlıyor. İlk 1-2 gün krizleri daha azdı şimdi pik yapmış durumda. 5 dakika duruyor 15-20 dakika ağlıyor. Atak mı? Ataksa daha ne kadar sürecek😬
Tweetyy minisinannesiii33 atak 🤭 google atak hesaplama yazın dogmasi gereken tarihi 40.haftayi girin orda yazar kac gun kaldi
Eylulmom1 minisinannesiii33 Benim kızım da öyle yapıyor ben sallıyorum, dalınca alıp öyle emziyorum. Eskisi kadar sık emmiyor artık. Sanırım büyüdüğü için. Önceki zamanlarda uyanıkken 10 dk da emerdi. Şimdi uyuyacağı zaman. Her 2 saate bir uyutuyorum uykusu gelince huzursuzlaniyor.
MucizemVar minisinannesiii33 benimkide aynı bizde 3ay 19 günlük olduk . hele sağ memeyi hiç istemiyor
minisinannesiii33 Tweetyy çok zor ya hiç durmuyor meme reddi yaşıyor resmen 🙄😬 tamam bakarım ama bu neymiş böyle 😬
minisinannesiii33 Eylulmom1 sizin kızınız kaç ay kaç günlük? Resmen atak ben burdayım dedi bana ya çok zor
minisinannesiii33 MucizemVar ya benimde sol memeyi almıyor hiçç ne zor elim kolum bağlanıyor kriz anında 🤭