Glrmila sizi çok iyi anlıyorum bnde evleneli 3 sene oldu bu sene aldım kucağıma bebeğimi 2 buçuk aylık olduk bnmde bebeğim kolik , denemedigimiz yapmadigmiz hiç bişey kalmiyo ama susmuyo , uyumuyo çok zorlanıyorum bıkkınlık yorgunluk bitkinlik halsizlik hissediyorum kol kalmadı sallamakdan ayak kalmadı dolaşmadan, kucağa da alisiyo ayakta sallamaya da çaresiz kalınca insan herşeyi yapiyo ,eşimde vardiyali çalışıyor memleket de değiliz tek başıma bakıyorum, eşime versemde azcik ztn durmuyo yine bn alıyorum , geçen akşam 12den sabah 7 ye kadar battaniye de salladik ,yatağa koymaya calisasiya uyaniyo , gözler sabaha kadar cam gbiydi,birde iki ay olasiya emmeyi birakdi o kadar zorlanıyorum ki anlatamam ama şükür napalim bizde böyle cekecekmisiz , birine anlatınca şey demisdi kolay olsaydı cennet annelerin ayakları altında olmazdı dedi , bnde sizin gbiyim bağırıyorum ağlıyorum çocuk afliyo bende agliom ve daha çok aglio bizim stresimiz de ona gecio ,herseferinde bnde anneligimi sorguluyorum bn anne olamıyorum ona iyi bakamıyorum diye , geçecek diyorlar 6 ay da geçer , ama o 6 ay nasıl geçecek … İnsan evladını sevmeye bile vakit bulamıyo böyle , çok zor rabbim yardimcimiz olsun