Deniz7 Bebeğim 4.5 aylik bexira asi yapildi ateşi 38.3 calpol verdim ama düşmedi kaç dereceye kadar cikarsa ates tehlikeli olur baya endiselendim kizlar..
Annnisshhh Deniz7 benim bebeğimin de ateşi çıkmıştı yarına birşey kalmaz geceyi atların hele Bi. Biraz bekle düşmezse ılık duş aldır yine geçmezse acile götürün fitil falan verirler belki
Tazeannecik Deniz7 daha 2 gün önce 39 geçti çok şükür birsey olmadı. Ama her bebek ve bünyesi farklı. 38.5 sonrası hep tehlikeli. Soyun üstünü yıkayın elini yüzünü ılık duş aldırın
Tazeannecik Deniz7 ben gece ateşlenince emzirme sırasında annem ıslak mendili yıkayıp getirdi alnına falan koyduk ama o zaman ateşi 38.9 falandı. Sürekli kontrol edin üstünü örtmeyin. Hatta ben sabaha kadar sadece bez ile yatırıp üstünü hiç örtmedim.
Nesrinbek88 Bayanlar bu aşıyı yaptırmadan 4 saat önce calpol verip aşı yaptrın aşı yspıldıktan sonra da 4 saat sonra tekrar calpol verin benim kzımın doktoru bı şekilde yapmamı söyledi şükür ki ateşlenmedi normaldr aşıalr kızıma agır geliyo ateşleniyo
Nesrinbek88 Bayanlar bu aşıyı yaptırmadan 4 saat önce calpol verip aşı yaptrın aşı yspıldıktan sonra da 4 saat sonra tekrar calpol verin benim kzımın doktoru bı şekilde yapmamı söyledi şükür ki ateşlenmedi normaldr aşıalr kızıma agır geliyo ateşleniyo