ipekkizimmm merhabalar. bebisim 1 ay 13 gunluk dogmadan once baby me yenidogan sampuani almistim onu kullaniyoruz ama saclari yikandiktan sonra yagli gibi duruyo ve nasil anlatcagimi bilemiyorum ama tozlu gibi boyle. acaba sampuandan midir?
sarmaliklahana ipekkizimmm ben hep Johnson baby kullandım. Konak alejı VS yapmadı 7 aydır kullanıyorum 😇
denizkizi_ ipekkizimmm merhaba ☺️ Unibaby kullanıyorum ben kokusu ve içeriği gayet güzel bitince daline geçeceğim ☺️
denizkizi_ ipekkizimmm Konak olursa da zeytinyağ sürüp yarım saat bekleyin banyo yaptırırken Konak tarağı ile hafifçe tarayın ☺️
ipekkizimmm denizkizi_ konak olmadi cok sukur. benim kizimin baya saci var da hem yagli gibi parlak hem tozlu gibi duruyo nasil oldu bu anlamiyorum 😂😂 babys green sampuan almayi dusunuyodum ama onlar da pahali yani yine ayni olursa diye guvenemiyorum 😕
sarmaliklahana ipekkizimmm içinize sinmiyorsa farklılık değişiklik görüyorsanız değiştirin bence. Yeni markayı küçük şişe alın gözlemleyin düzelme varsa ona devam edin hangi markayı tercih edecekseniz 🤭