BAL_EVLAT16 Instagram’da alışveriş yapanlar bu aralar çok dolandirilmis ya güvenilir çocuk elbiseleri satan site var mi korkuyorum dolandırılmayın😄
Alaranaz BAL_EVLAT16 bence ınstagramdan almayın , ben web sitesi olmayan sitelere güvenmiyorum.Trendyolda da çok güzel elbiseler var ordan bakın isterseniz
Canparcam_ BAL_EVLAT16 Semrebutik var eğer tesetturluyseniz ordan alabilirsiniz ben sürekli alıyorum o siteden ürünleri güzel geldi gayet kaliteli ben beğeniyorum 😊
Babybloom BAL_EVLAT16 kendi Web sayfası olan fatura kesen markalardan alırsanız en fazla kalitesiz ürün alırsınız, dolandırılma riski düşük. Site olarak la mabelle, little honey bunnies, babylinbow daha önce deneyip memnun kaldıklarım
Sunkiss Canparcam_ Ya cidden alışveriş yapıyor musunuz oradan. Ben sürekli o mağazayı takibe alıyorum bir çok şey beğeniyorum ama dolandırıcı diye vazgeçiyorum.
ipekkizimmm ben minicity ebebek ve trendyoldan aliyorum hic sorun yasamadim. bi kere de jammybaby diye bi siteden almistim 2 tulum 1 hastane cikisi cok kaliteliler 🌸
Derenn1 Deletedmom_7 kötü geleceğini düşünmüyorum daha önce bende alışveriş yaptım ama bilemiyoruz tabi 😂😂
Canparcam_ Sunkiss Evet canım ordan kendime hırka, pliseli etej+ badi ve en son geçen ay kiremit rengi beli lastikli elbise aldım gerçekten ürünleri kaliteli tek sıkıntı iade yok tam beden alın standart ürünlerde değişim de yok zaten whatsaptan yazın bilgi veriyorlar ayrıca ilgililerde ben sorun yaşamadım 🤗
Sunkiss Canparcam_ Yaa öyle mi o zaman beğendiklerimi sipariş verip bir deneyim bakalım ☺️ Bilgi için teşekkür ederim ☺️
Ebru_ergun merhaba instagramda Junior_kiidsss hesabi var oraya bakin cok guzel bayram kampanyalari var ben kizimın yenindogan esyalarini bile ordan aldim cok ilgililer ufak hediyeleri oluyor anneler tavsiye ederim