goktugcns Toprak2509 gazı olsa ağlar öyle bi durum yok uyuyor beş dk sonra uykusunu almış gibi hemen kalkıyor
Guligul goktugcns olabilir ama sebebini dr bilebilir siz mutlaka goturun. Odasinin sicakligi, kiyafetinin kumasi, yastik carsafinin kokusu, deterjani bile belki uyumasini engellliyor olabilir. Dedigim gibi ihtimal cok.
goktugcns Toprak2509 önce kucağımda dalıyor yatağına yatırıyorum iyice dalana kadar sallıyorum dalınca bırakıyorum beş dk sonra geliyorum uyanmış
Neraops Annesiballisiii bacım her bebeğin huysuzluk farklıdır biliyorsan belki nasıl basedecegini bilmiyor yardımcı olurduk😏
Elifmoms goktugcns 6 aylık bebeğin gündüz hiç uyumayıp gece de bu kadar az uyuması normal bişey değil bir doktora götürün. Diş dönemi de olsa böyle bir ihtimal çok zor
Toprak2509 goktugcns uyanınca geri uyut cnm. Hemen alıp götürme uyandı diye. Yarım saat içindede geri uyanabilir gündüz uykusu en az 1.5 saat olmalı.
canparee goktugcns kalksa da sen sallamaya devam etsen bi süre belki tekrar devam eder sesten falan alırsa Işık’tan ya da onun içinde kalkabilir sen sallıyorsan ya da pışpışmı yapıyorsun bilmiyorum ama aynen devam et bence huy edinmesin
2735 goktugcns kokunuza alışmış olabilir bı ara benim oğlumda ben kucağımdan indirdiğim an uyaniyordu şuan çok şükür geçti
Yusaydef goktugcns dün gece bnde öyleydim gündüz uykusunda 10 dk geçmedi gece de o kadar çok sık uyandı ve ağladı ki aralıksız 1 saat uyumamıştır hırıltısı hapşuruk da vardı sabah doktora götürdüm çok şükür bişe çıkmadı
canparee goktugcns bir tavsiye daha eve ipten beşik yapabiliyorsan yap benim kızımda dar alan seviyordu sıkışınca daha rahat ediyordu belki onu da istiyo olabilir
Toprak2509 goktugcns başlarda biraz uzun sürecek ama sonra alışacak. Olmuyorsa mutlaka bir sıkıntısı vardı r