tahabalsevengil Şikayetvara yazabilirsiniz bakın birisi öyle parayı almış size atayım.Sayfa oluşturmuşlar dolandırıcıdır diye instagramda özellikle
Sunkiss Elif1150Ecem Benim aldığım sayfa da onun yan sayfası. Ben farklı ürünler aldım. Henüz gelmedi.
Elif1150Ecem Sunkiss arkadaşım sayfayı etiketlemek istemiş ama hiç bir şey çıkmamış yer olarak, umarım sizinkiler gerçek saticidir
Bussclk FHKK yoo böyle bir hakkın var tabiki 2 dk bekliyebilir yani ürünü açıp bakman ne kadar sürecek sanki ama yapacak birşey yok tabiki
FHKK Bussclk Kaç senedir internetten alışveriş yapıyorum bir kere sordum kuryeye bakabilir miyim diye yasak dedi, o hakkım varsa neden tanımadı bana.? Gerçekten var mı böyle bişey, siz yaptınız mı 🙄
29052021 Sunkiss sipariş verdim bekliyorum şuanda inşallah istediğim gibi gelir. Siz ordan alışveriş yaptınız demek memnun kaldınız mı, görseldekinden farklı gelmiyor değil mi ürün?
Bussclk FHKK ben yapmadım çünkü güven vermeyen hiçbir alışveriş sitesinden alışveriş yapmadım açıkçası o yüzden güvenle alıyorum kargolarımı ama yapacak birşey yok tabi nasibiniz böyleymiş olacağı varmış demek
Zeynepalya_ve_annesi Btlylmz annemede yapacaklardi kargocu surekli bizim mahalleye geldigi icin abla ne alcaktin demis anneme annemde mont aldim.demis.adamda demiski abla ben suphelendim actim kenardan baktim kazak var icinde demis geri iade etmis
Duyulurum Zeynepalya_ve_annesi anneniz ödemeyi önceden yapmış miydi? Kapıda ödeme olduğunda gelen ürünü görme şansı oluyor ama ödeme önceden yapılınxa iadeye gitse bile kabul etmeyebilirler