Sebihani Hanımlar bebeğim 3 aylık. Ayak tırnakları uzamadı henüz hiç kesmedim. El tırnaklarında sıkıntı yok kesiyorum ama sizce normal mi ayak tırnaklarının uzamaması ?
Burcu35 Sebihani 5 ay 23 günlük hiç kesmiyordum hafif ucundan aldım artık uzuyor 😂 başlangıç yapınca devamı geliyor sanırım ama el tırnakları gibi değil
Fatmauslu Sebihani cnm benimde aynı zatn bizdede aynı el tırnakları çabuk ayak tırnakları yavaş uzar onlarda da aynı benim oğlum 4 aylık el tırnağını kacmkez kestim ama ayak tırnakları biraz uzadı daha hiç kesmedim
Rzgr Oglum 4bucuk aylik bizde hic kesmedik cok az uzuyor ve kopuyor uzayinca el tirnaklari gibi degil
Snglll Bebeğim 6 buçuk aylık hiç kesmedim 🤷♀️ Daha yeni kesmelik oldu ama bence normal bizim bile el tırnaklarımız ayak tırnaklarına nazaran daha çabuk uzuyor
asocialmom Sebihani aa bizimde çok geç uzadı daha yeni kestim ilk defa 4 aylık olcaz o da sadece baş parmak 😂
Sibosunnannesi Bizde 3 aylığız daha hiç kesmedik ayak tırnaklarımızı bende merak ediyordum şükür normalmiş ☺️