Liyadora Kbra4155 rahat olun stres yapmain sessiz bi oadaya gecin ve gogusunuzu vermwye calisin bnm kizimda ayniydi ki bnm gogua ucum bile yoktu zamanla alisio siz rahat olun o yeter bizde 4 aylik olucaz simdi gayet ii emio 🥰🤗
esrasel bende anne sütü sarılığından dolayı 2 gün emmesini kestim mama verdim biberonla ondan sonra iki üç gün zor emdi biberonu aradı sende öyle bişey yaptıysan biberonla veriyorsan ondan yapıyordur zorla biraz emmesi için
Kbra4155 esrasel benim ki 1 hafta küvezde kaldı orda mama verdiler biberonla ondan biberona alıstı herhalde zorluyorum ama memeyi ağzına almıyor alsa süt gelicekte😕
esrasel Kbra4155 ben ilk göğüs ucu için slikon uç aldım 25 gün onu kullandım göğüslerin ucunu kabramaya alışmadı için daha iyi oluyor daha sonra yavaş yavaş kullanmayı bırakırsın yeter ki senin sütünü yesin yani
esrasel e bebekte var kelebek şeklinde slikon göğüs ucu ben onunla sütümü getittirdim birde ucunu çıkartıyor senin bebeğin ucunu kavrayamadığı için emmiyordur deneyin mutlaka faydası olacaktır