Ela_10 Sevgili anneler, ek gıdaya ne zaman başladınız. Bazı mamalarda 4. aydan itibaren diyor yavaş yavaş alıştırabilir miyiz acaba?
winnie-the-pooh Ela_10 biz de dört aylığız doktorumuz bebeğin hareketlerine göre beşinci ayda başlayabileceğimizi söylemişti dördüncü ay için erken demişti
Zlm Ela_10 ben 4 aylıkken başladım ama sebze haşlayıp onun tadimlari ile başladım o mamalarda birsuru şey var herhangi biri dokunuyo olabilir önce biraz tadım yapmak lazım
Ela_10 SeninAnnenBirMelektiYavrm yeni gördüm bazı mamaların üzerinde 4. Aydan itibaren yazıyor kontrolümüz ömür aya buradaki anneler neler yaptı merak ettim ben en iyisi bekleyim önümüzdeki aya kadar 😊 teşekkür ederim 🌸
SeninAnnenBirMelektiYavrm Ela_10 kaşık mamalardan mı bahsediyorsun. Ben onları pek sevmiyorum çok tatlı oluyor. Ek gidaya sebzelerden baslarsan daha iyi olur
Bugo Ela_10 kesinlikle yasak olan birşeymiş o 4 ay ibaresi yapıştırmaları. Bebeklerin bağırsakları 6.aydan önce gelişmiyor. O yüzden 180 günü tamamlamak gerekiyor başlamak için. Ben 10 gün kala başladım ona rağmen sindirmeleri zor oluyor 🥲