SeninAnnenBirMelektiYavrm Sadece internette var o yüzden bakamıyorum rahatlığına. Kullanan var mi rahat mi kızıma almak istiyorum tabanı falan nasıl
Fatma61 SeninAnnenBirMelektiYavrm İstanbul’da oturuyorsan Ümraniye canpark avm de vicco mağazası var ilk adım ayakkabısını ordan almıştım gayet hafif ve rahattı
Aalya SeninAnnenBirMelektiYavrm kızıma ilk adım ayakkabısı olarak almıştık gayet rahat ve hafif bence
Zeynepbahar91 SeninAnnenBirMelektiYavrm ben gayet memnunum. Hafif içe basmasi vardı. Vicco toparladı.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Aalya sandalet alicam da yazın çorapsız giyecek çünkü bazıları yara yapiyor teşekkür ederim
Zlm SeninAnnenBirMelektiYavrm ben kullanıyorum güzel gayet ama benim kızımın ayakları etli meseka o yüzden beğendiğim bitanesi olmadı başka aldım
Zlm SeninAnnenBirMelektiYavrm büyüyünce degisiyo mu 😁 bana kız orda başka bı ayakkabi önerdi o rahat oldu
Bal-Kaymak SeninAnnenBirMelektiYavrm ilk adım ayakkabısını ve kışlık botunu vicco tercih ettim. İkisiyle de rahat etti. Mağazada bakarsanız daha iyi olur bence ama. Kışlık alırken mesela aklımda olan model ayağına olmadı oğlumun kalıpları değişkenlik gösteriyor. Başka model seçmiştim.
Vanilya SeninAnnenBirMelektiYavrm vicco dan sandalet arıyorum açıkçası şu anda. Crocs ve Adidas sandalet aldım kızıma tabanları çok sert geldi. Vicco baktım mağazadan tabanları çok hoşuma gitti. Numarasını bulursam alıcam tekrar
SeninAnnenBirMelektiYavrm Vanilya bende sandalet arıyorum bundan alicam sanırım https://ty.gl/wg09gojufo
Annesiballisiii SeninAnnenBirMelektiYavrm Kızım 28 aylık doğduğundan beri sadece viccodan giydiriyorum çok memnunum tavsiye ederim
SweetPaw SeninAnnenBirMelektiYavrm bende sandalet arayışındayim oğluma. İlk adım vicconundu çok memnundum. Geçen sene Nike sandalet kullandık tekini çaldırana kadar 😂sonra New balance aldık ikisinde de çok rahat etmişti. Bu sene biraz daha spor değil de bu tarz bir model bakıyorum bende. Geçen hafta vicconun mağazasında baktım bu modele. Bence taban kenarları çıkıntılı ve çok sert. Rahat bir sandalet gibi gelmedi bana aklinizda bulunsun yumuşak bir tabanı yok
SweetPaw SeninAnnenBirMelektiYavrm Nike ıslanınca vs de sorun olmuyor. Bu vicconun tabanı islansa nasıl olur o konuda da tereddüt ettim ben mesela. Bende kararsızım inan ki dönüp dolaşıp bende yine Nike alacağım gibi duruyor 😂