Nry Merhaba arkadaşlar , bebeğim 4.5 aylık ve ayak baş parmağında tırnak batması olmuş ben bunu çok sonra fark ettim,, kızarıklık olmuş ve derisi soyulmuş, meme ucu yaram için kullandığım kremden sürdüm şuan,, ne yapmam lazım bilgisi olan yazabilir mı,
Dunyamsensn2008 Nry Benim de bebeğim 4 aylık tirnaklarim bir kaç tanesi batıyı baş parmakta aynı şekilde köşesi kızarmış soyuldu falan elim değince ağrıyor cok kotu olursa dr.gidecem bazen çok ağrıyor
Dunyamsensn2008 Nry Benim de bebeğim 4 aylık tirnaklarim bir kaç tanesi batıyı baş parmakta aynı şekilde köşesi kızarmış soyuldu falan elim değince ağrıyor cok kotu olursa dr.gidecem bazen çok ağrıyor `
queenMother Geçmiş olsun benim bebeğimde 42 iki günlük doğuştan ayak başparmağında batık vardı dr krem verdi onunla tırnakları uzadı dr götür canım o sana uygun kremi verir
Nry queenMother Teşekkürlerr ben şuan memleketteyim köydeyim, evde yapabilceğim bir şey yokmudur acaba
Nry Dunyamsensn2008 benim sadece baş parmak; yaa bende görünce dayanamıyorum bende bi şekilde dr gitcem
KuzeyAtlas Nry bnm ilk cocugumdada vardı hıcbısey ışe yaramamıstı ve suan 5 yasında gectı sukurr. 2. Evladımdada var krem sur gecıo yone oluyo elımden geldınce kesıyorum ama düzelmıyo