Kder01 canım geçmiş olsun. Detaylıca aatacam çünkü büyük sabır ve zorlu bir süreç. Biz metrin ve onun tarzı birsuru ilaç denedik bize hiçbiri iyi gelmedi. Sadece wilkinson pomad adlı bir ilaç var her yerde bulunmuyor maalesef. Çok ağır kokulu bir ilaç. Öncelikle gece uyumadan önce yavruların eşin ve sen boynunuzdan ayak parmaklarınıza kadar bu losyonu sürün. Çıplak bir şekilde ama. Sen eşine eşin sana Sonrafs ikiniz birlikte çocuklara sürün. Evde eski veya gözden çok cikardigin kıyafetleri giyin aynı şekilde çarşaf yastık ayarla ve uyuyun. Sabah uyanınca hiçbir şeyle uğraşmadan sırayla banyoya girin. Ustunuzdekileri direk makineye at yıka yüksek derecede. Sonra nevresimleri de at makineye. Etrafı topla sil evi havalandir supur. O gün böyle bitsin. Akşamına tekrardan o yıkadığin çarşafları ser kremi sürün ve yıkadığin kıyafetleri giyin ve ystin. Sabah birdaha aynı şeyleri tekrarlayın. Ve ertesi gun birdaha. 3 gün yap bunu. Sonrada evi bir güzel temizle hem bahar temizliği de olmuş olur sana. Evi bir güzel havalandır koltuklsri sil süpür. Kıyafet dolabında ki tüm kıyafetleri makineye at sırayla. Bak kesinlikle bu hastalık varken kullandığın kıyafeti yıkamadan giymeye kalkma direk tekrar bulaşır. Sonra mesela eşin işe giderken yeni bir kıyafet giysin işten gelince hemen onu çıkarsa yıkadığin temiz kıyafetlerden birdaha ver. Yani evden kim çıkıyorsa o bu sistemi uygulasin . Çok zor am ben bunlari hatta bunun fazlasını yaptım şimdi onlarıda anlatsam abartiyorsun derler bana ama gerçekten öyle. Biz eşimle bir defa geçirdik onda çok sallamadan yaptım ve maalesef evden cikamamiza rağmen tekrardan kendi esyalarimizdan birdaha oldu. O yüzden ikinciye çok tetayli temizleme yaptım. Çocukla daha zor olacaktır anlıyorum seni ama elinden bir şey gelmiyor. Allah’a dua et gücünü topla ve başla rabbim yarrimcin olsun