Elifimmm21 Kızım sabahtan beri çok hapşuruyor gece üstünü açmış sabah kadar üstü açık uyumuş sanırım üşüttü😔 hemen uyku tulumu siparis ettim şimdi. Burnuna serum fizyolojik uyguladım ve biraz calpol verdim onun dışında evde yapabileceğim bir şey var mı?
SeymaDe Elifimmm21 ya bende ela uyku yulumları diye bi sayfadan almıştım onu giydirip içine dedikleri gibi giydiriyordum yatıyorudum bebeğimin yüzü falan eller hrp buz gibi oluyodu anlayamadım heralde üsüdüğünü cocum grip oldu napcam bilmiyorum şimdi nasıl bi uyku tulumu alsam önümüzde yaz ama tam anlamıyla yaz gelene kadar ev soğuk oluyor
SeymaDe Elifimmm21 bende dediklerinizi yapıyorum calpol vermedim ama burnunu temizliyorum sürekli ateşi yoksa calpol vermeyin bence
Elifimmm21 SeymaDe ya bu yorumu ela uyku tulumlarından siparis verdikten sonra görmem peki😔 ciddi misiniz ayy🤦♀️ iç müslin dış pazen kumaş siparis ettim bende sizinki neydi?
SeymaDe Elifimmm21 benim ki de ondan evimiz sıcak 25 derecenin altına düşmez içine orta kalınlıkta bir pijamayla giydirin dediler giydirdim valla bakıyorum ensesi soğuk örtüyorum üstünü tekrar örtcekse ne anlamı kaldı tulumun bi emin olamadım altını alırken bacakları soğuktu yazdım mümkün değil üşümez dedi baya da mümkün yani grip suan e bebek tulumlarından almayı düşünüyorum havalar cayır cayır olana kadar giydirilir bence o cünkü gece ev soğuyor