Abe1453 Merhabalar yürüteç alacamda hangi yüreteçşarden memnun kaldınız yada şu marka ya da şu mağazadan şakın aşmayın dediğiniz var mı şimdiden teşekkür ederim 😊
Burcu35 Abe1453 Kullanmadım daha ama çevremden gördüğüm kadarıyla bu eski usül yürüteçler en iyisi bide hafif çok ağır olmayan birşey olmalı ki bebek rahat götürebilsin😊
Thesra Abe1453 Kiwi 2 in 1 alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.Kademe olarak ayarlanması,Görüntüsü,Yürürkenki sessizliği ve önündeki müzikli oyuncakları çok yeterli bir ürün 😊
G_ADAN Thesra Abe1453 ben yürüteç satıyorum temiz yürüteç hiç bir şeyi bozuk değil herşeyi çalışır durumda kiwi 3 in 1 sarı renk kız bebeğe de olur erkek bebeğe de olur internetten özelliklerini inceleyebilirsiniz yer istanbul fiyat 100
Yenievliiiiii Thesra bende kiwi nin 3 in 1 olanı sipariş ettim.tahminen bugün gelecek.yorumları da okudum herkes çok memnun kalmış.hem mama sandalyesi,hem hoppala,hem aktivite masası olarak kullanılıyormuş.gelince yorumumu yazarım tekrar buraya
Thesra G_ADAN Yani bence ikinci el almak daha mantıklı kısa süre kullanılıyor zaten yüksek fiyatlar vermeye gerek yok diye düşünüyorum☺️
YigitAlpinannesi Palestinianbride merhaba. Bizde 6 ayı doldurmak üzereyiz bizde almak istiyoruz ama henüz bindirebilirmiyiz bilmiyorum siz kaç aylıkken yürütece bindirdiniz
Agg0207 Abe1453 sunny baby vak vak yürüteci aldım çok memnunum ama kızım çok yürüteç sevmedi benim genelde yerde olmayı seviyor çok pahalı birşey almaya gerek yok bnce ben buna 300 küsür para verdim ama daha ucuz birşey işimi görürdü beş dakika en fazla duruyor her çocuk farklı tabi
Yenievliiiiii Thesra Ayy agır falan demişler.keşke bende 2 in 1 alsaymışım. Bugün gelmedi kargo pazartesiye kaldı
Thesra Yenievliiiiii yaa bilmiyorum ağır mı değil mi ama🤷🏽♀️Umarım değildir ne diyelim olmadı geri iade edersiniz ya da gelmediyse iptal edip 2 in 1 alın