Serserilikiz Arkadaşlar esimin annesi bir kaç sene önce vefat etti telefonunda annesinin videosu vardi 1sene önce video yanlislikla silinmiş çöp kutusundanda silinmiş videoyu geri getirme yolları varmi eğer bilen varsa küçük bir hediye yollucam arkadaşa
Slm1122 Serserilikiz bi uygulama vardı silinenleri geri getirme diye şansınızı deneyin yinede canım İnşALLAH gelir
Serserilikiz Sarikuzumalp bende bir umuttur diye yazdim annesinin tek videosu vardır arada aklına geldikçe kendini yiyor nasıl silindi diye çok üzülüyor
Oldugugibibiri Serserilikiz Google one ile otomatik yedeklenmiş olabilir mi bi kontrol edin isterseniz
Sevdanur123 Serserilikiz eşinizin telefonuna google fotoğraflar i indirin aynı hesabı kullanıyorsa silinse bile orada kalır
BenimMasalim Serserilikiz https://www.webtekno.com/android-silinen-videolari-ve-fotograflari-geri-getirme-h114071.html şu sayfadaki uygulamaları bir deneyin belki işe yarar. İnşallah geri getirebilirsiniz, ben de telefon değiştirirken babamla olan smsleri kaydetmeden eski telefonu formatlamıştım. Çok iyi anlıyorum ben de çok üzülmüştüm.
snowflake Serserilikiz Google hesabına yedeklenmistir inşallah Gmail şifresini bilmiyorsanız geri almayı deneyin inşallah da bulabilirsiniz
Serserilikiz snowflake google hesabından nereye giricem telefonla pek alakam yok anlatırsanız çok sevinirim
Sunkiss Serserilikiz Recuva diye bir proğram var. Ben bu proğramla seneler öncesi fotoğraflarımı geri getirmiştim. Bir deneyin.