birmelekannesiiio Kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor 🥰 benim bu akşam misafirlerim var menüm terbiyeli tavuk çorbası etli nohut Fırında kremalı kaşarlı mantar Pilav havuç tarator Salata şekerpare (kendim yaptım) sizce menü nasıl kızlar ?
Kara3773 birmelekannesiiio bebekli bir insan icin gayet yeterli bence ben onuda yapamıyorum kimseyi cagirmiyorum iftara
Busraata birmelekannesiiio etli nohutu çıkarın iki çorba ikram ediyormuş gibi ana yemek olarak et tavuk birseyler ekleyin
Turuncukafa15- birmelekannesiiio etli nohut yerine fırında etli türlü yada patatesli tavuk et tepsi olabilir
Busra7125 birmelekannesiiio Çorba ( farklı bir çorba bakincam😂) Etli türlü porsiyonluk güveç kaplarda servis edicem Pilav Salata Piyaz Brovni yapicam 2 kişi gelcek 2 de eşim ben toplam 4 kişi olucaz
Merveaydinn Bence etli nohut yerine başka bir şey olabilir diğerleri olur ama eline sağlık şimdiden canım 🌺
birmelekannesiiio Kara3773 bende yapamıyorumda uyuduğu zaman çoğunu halletmeye çalışcam hiç durmuyor çünkü, misafir severim evet ama bu seferki kendilerini davet ettirme oldu, bebekliyiz diye düşünen yok napalım :)
Kara3773 birmelekannesiiio birde yardım eden insanın yoksa çok zor benim kızımın en hareketli zamanları heryere tutunup kalkıyor yardım alabilcegim kimsemde yok o yüzden davet etmiyorum ben kimseyi kolay gelsin sizede 🙂
Busra7125 birmelekannesiiio başka bir misafirime Mercimek çorbası Güveç kaplara altina patates püresi üstüne mantar sote en üste basemal sos yapcam Pilav salata Tatli