Boncuk21 Daha önce hiç sleppy kullanmadım. Kızım 8 kğ boyu 67 cm . Kaç numara almalıyım kalıpları nasıl? Normalde Prima premium Care kullanıyorum Şuan 3 numarası çok güzel oluyor . 2 numara artık küçük geliyor. Birde natural ile bio natural farkı nedir?
sevimeyuboglu61 Boncuk21 Prima 3 sleepy 4 nunaraya denk geliyor ama sleepy önermem hem lastikleri sıkıyor hemde toplanma yapıyor kötü görüntü Molfix de aynı fiyat daha iyi slpeey e göre
sevgikelebegi Boncuk21 8 kg da 3 no kullanıyordum 10 aydır kullanıyorum memnunum kötülüğünü görmedim hiç
ZumruduAnka Zehra-123 ya benimkide sızdırıp duruyor bende iyi bağlayamıyorum herhalde diyordum demek bezden mi sleppynin natural olmayanı varmı ki
Zehra-123 ZumruduAnka ben ilk kez aldım bide depolamıştım 240 tane. Mecbur kullanıyorum. Az kaldı bitmesine. Ben minies markaya geri döneceğim. O sızdırmadı hiç
Zeynep1903 Slepyy natural 4 kullanabılırsınız 7 14 kılo aralıgında ben memnunum naturalden hıc sızdırma yapmıyor ilk önce bioda kullandım oda guzeldı
sumamis ben dogumdan itibaren sleepy kullaniyorum suan 8 ayligiz hic degistirmedik gayet memnumum. dediginz kilolarda benim kizim da 4 numara bazen de 4+ kullaniyorum ikiside oluyor.
susunbebekuyuyo Boncuk21 8 kg bebeğim sleppy 4 kullanıyordum sıkıyordu 4+ya geçecektm elimde 2 paket babyturco 4 numara var bitsin sleepy 4+ veya 5ten devam ederim lastik izi biraz bacak kalınlığına bakıyor mesela ben hiç 2-3 num kullanmadım 2 ayından itibaren çok kısa 3 kullandım sonra hep 4ten devam ettim 7aylık kızım ilk kızımla beraber 30 aydır sleepy kullanıyorum çok memnunum
Littlebird Boncuk21 sleepy bedenleri küçük primada kullandığınızın bir beden büyüğünü alın. ancak çok almayın çünkü ben prima aktif bebek kullanıyordum sleepy aldım kızımı ciddi pişik yaptı. çok almışım arada iyiyken bitsin diye takıyorum 1. gün iyi ama 2. gün mutlaka pişik oluyor
Boncuk21 Littlebird Ya anladım Prima Premium care kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum ama fiyatı çok arttı . Küçük boy paket alıp deniyim o zaman
Littlebird Boncuk21 bana aktif bebek bebek bile pahalı geliyordu premium care hepten pahalı. molfix bulursanız indirimde tavsiye ederim primadan sonra bir çok bezi denedim en çok memnun kaldığım molfix oldu. kalite olarak primaya en yakını o bence
Esincan Ben 8 aya kadar slepyy kullandım çok ta memnundum ne şişmesini ne kokusunu görmedim ama aşırı pahalı geldi artık canbebe geçtik