Zelihaggl Anneler varmı aranızda bebeğinizin ay ay fotoğraflarını çeken eğer varsa bebeklerinizin 8.ayda hangi konsepte uygun fotoğraflar çektiğinizi gösterebilir misiniz
Deletedmom_45 Zelihaggl bizde 8 aylik olduk ay ay cekiyorum bende elimden geldigince surada bekliyim 😍
Zlm Zelihaggl ben çekiyorum ama konsept yapmıyorum küçük bı koltuğumuz var benim çocukluğumdan kalan her ay ona oturtup çekiyorum
Adakaybike Zelihaggl 4 aya kadar çektim yarın 5 aylık olucaz dolu dolu bende nasıl bir konsept yapıcam bilemiyorum 😏 İlk ay havuçla çektim İkinci ay örtüyü 2 şeklinde yaptım Üçüncü ay renkli yıldızlarla yaptım Dördüncü ay da şekillerle yaptım Bakalım beşinci ayda napıcam 😅😅
Kocayanak Kara3773 yaa maşallah çok tatlı olmuş 🧿🧿 bende her ay çekiyorum hatta bizde en son 8. Ayı çektik baya zorlanıyorum artık asla durduğu yerde durmuyo çünkü 😄
Kara3773 Kocayanak çok teşekkür ederiz güzel bakışınız için🥰aynen artık o kadar zorki çekmek yaptığım herseyi bozmaya çalışiyor durmuyor 🤦
Kocayanak Kara3773 bu bebekler hep aynı galiba bizimki de öyle 😄 her ay bir sonraki ay nasıl çekeceğim diyerek çekiyorum
Kara3773 Kocayanak 😄öyle gerçekten hepsi yaramas hele oruçlu halde Allahım hic yetisemiyorum bayılıcam artık bittim vallahi