NurY şu anki enflasyonla düşünürsek ev ve kira fiyatlarını düşünürsek, maaşını yatıran Fahrettin Koca bile böyle düşünüyorsa çok da kat kat değil demek ki, ben de 4 sene önce evlendim belki şu anki maaşımla düşününce aynı imkanlarla evlenemem, kaldı ki bütün problem para da değil, bu insanlar pandemide öldü ya, ailesine ölüm götürme riski ile çalıştılar, aylarca hastanelerde maske sıkıntısı vardı herkes cebindeki para ile dünyanın parasına maske alabildiyse aldı, alamadıysa alamadı, ne maddi ne manevi bir karşılığı oldu bu yapılanların üstüne maaşları vasıfsız elemanla eşitlendi (nerden biliyorsunuz derseniz sağlık çalışanıyım), bana kalırsa geç bile kalındı grev için bu zamana kadar bu düzen böyle bile dönüyorsa bu insanların özverileri sayesinde döndü. Bir gün kendin ve ya bir yakının için özellikle yandalcı bulamadığında dediklerimiz anlaşılacak, çünkü bu adamlar şu an grev yapıyorsa bu ülkede kalıp şartları değiştirmek istedikleri içindir yoksa dünya zaten onlara kapılarını açmış durumda, o doktor gider ve ona bişey olmaz olan ileride vasıflı doktor bulamayan bu ülkenin gariban vatandaşına olur.