nursocum Sma ile savaşan bir minik savaşçı daha sizde 5 10 demeden destek olursanız bir bebeğin rahat nefes almasına destek olmuş olacaksınız. Lütfen benim 5 liramla ne olur demeyin. Vereceğiniz yardımlar sizi kazadan beladan korusun inşallah 🙏🏻
Badem nursocum bu sene herkes filtrelerini smalı bebeklerimize verse keşke. Biz tüm aile karar aldık herkes birer bebeğe verecek. Az çok demeden gerçekten biseyler yapmalıyız 🙏
ikizbabymom nursocum sesimizi burda da duyuramazsak nerde duyurucaz bilmiyorum aydın bebek muzaffer bebek öldü onların vebali hepimizin boynunda yalvarıyorum görmezden gelmeyin ben göktuğun gönüllüsüyüm biyolojik annesi terketti göktuğ şu an yoğun bakımda durumu hiç iyi değil ayaklarınıza kapanıyorum nolur yardım edin bi bebeği daha kaybetmeyelim
nursocum Hanımlar evet herşey pahalı herkes zor geçiniyor ama 20 lira bile olsa bizden bişey götürmez ardene damlaya damlaya göl olur 😘
Esra_Deva Badem ne kadar güzel 🙏 Esma’yı, Lina’yı, İsmail’i, Arden’i Kuzey Ali’yi Elif Ecrin’i Aybükenaz’ı Umut’u Aybars’ı Sümeyye’yi Muzaffer’i de unutmayın lütfen 💜 Şimdiden Allah kabul etsin bereketiniz bol olsun 🤲
Gari_de_Gari nursocum yaaa Allahım kusura bakma hiç duymadım ya ben 🤦♀️Rabbim analı babalı,sağlıklı büyümeyi büyütmeyi nasip etsin.Uzun ömrü olsun🙏 Ahh canım sorma benim başa geleni ya.Ben bebeğim kaybettim😔psikolojikman çökmüştüm ağlamaktan anca toparlıyorum kendimi
Eomeoni @Rbs50 @Ebruea @kubra3338 @Lara_1760 @Kizannesi92 @PembePelikan @Crnkse @ArenAta @BAL_EVLAT16 @Bugram_5 @Esra_Deva @Rabiamhmt @Eomeoni @Busragokceberra @mustafayamaninannesi @Ogullarinaasikanne üstte tutalım güzel anneler nokta dahi koysanız yeter Çıkın çıkın gelin canlar💕💕💕💕
Gari_de_Gari nursocum bende anlamadım bişey hayal gibi rüya gibi aynı.Bir gece acayip sancıyla kalktım.Sonra kanamam oldu.Bi gittik 14 haftalık zannettiğim bebeğimin 9. Haftasında kalbi durmuş.Zehirlemeye başlayacakmış hastanede falan yattım.şükür bana bişey olmadı ama çok üzüldüm canım yan
Eomeoni Gari_de_Gari geçmiş olsun kuzum benimde bir kürtajım olmuştu o süreçte tektim çok zordu hala aklıma gelir hüzünlenirim🙏
Gari_de_Gari Eomeoni çok zor.Ben yalnız değildim Allah’tan annemler,kayınvalidem,eşim ,çocuklarım bir an olsun beni yalnız bırakmadılar saolsunlar.Ama o kadar zor ki.Artık o hafta cinsiyetine öğrenmeye gidecektik 😔