Deletedmom_105 Sorum başlıkta olduğu gibi illa psikolog değil tabi.. psikolojiden anlayan,bana yardım edebilecek biri var mı?…Takıntılarım.. aşırı düşüncelerim beni kötüye götürüyor…
MeteNaz Deletedmom_105 canım öncelikle buradan bu konuda yardım alamazsın. Uzman biriyle görüşmen çok daha faydalı. Seni rahatsız eden herşey gittikçe daha da ağırlaşabilir yaşam kaliteni düşürebilir beklemeden gitmelisin. Her ne varsa umarım hallolur kısa sürede 🙏🏻
gibicibicis Deletedmom_105 eğer dediğiniz gibi kötüye götürüyorsa maddi durumunuz yeterliyse psikoloğa değilse psikiyatriste gidin cidden faydası oluyor
eylulmin Deletedmom_105 youtube’dan İzzet Güllü’yü izleyin. Çok çok iyi bir psikolog. Eminim faydası dokunacaktır.
Mrvsen Deletedmom_105 canım psikolog ezgi albaş gürkan. Bak instagramdan bugün de bir sözünü paylaşmıştım ben takip ediyorum paylaştıkları bile çok iyi geliyor
AgentMom Deletedmom_105 buradan ziyade destek almayı dene. Ben ablamı kaybettim ondan sonra bende baya kötüye gitmeye başladım hemen destek aldım. Toparlanamazdım. Bazı şeyleri tek aşılmıyor