Feyyyzza Yemek olmasa bile kek börek cips ne varsa çikolata özellikle tatlı istiyor canım neden böyleyim 😔 ben gibi olup sorunun cevabını öğrenen varmı
Babyboy2020 Feyyyzza kızzzz aynı ben valla hıc unutmam gece 3 te bı uyamdım afedersın agızımda yogurtlu makarna var gbı tadt olarak kalktım resmen yaptım yedım uyudum resmen bı arada kaşar aynı sekılde bı kalıp kaşarı gomup uyumustum🤦🏻♀️
Feyyyzza elifizm her zaman olmuyor bu durum tuvalete kalktığımda bazen ilk işim mutfağa gitmek tatlı bişeyler yemek. Oluyor
Feyyyzza AslanannesiAyse ya uyanıkken bende yiyorum ama biandaa uykudan uyanıyorum wc gidiyorum sonra direk mutfağa
AslanannesiAyse Feyyyzza aynen bende oğlumu emzirip tuvalete gittim sonra tatlı yeme isteği geliyor 😬
Babyboy2020 MerveDuruAmine valla kız sanah kalkınca doygunluk hıssı ıle kalkıyorum ama ogelene kadar bısey yemem 😄😄
MySunny Feyyyzza hımmmm, tarçınlı su için,Kan şekeriniz düzene girsin.Bi de yatmaya yakın, 2 3 tane ceviz yiyin.
miran-2019 Feyyyzza bende aynıyım gece uyanıp uyku sersemi keki almış yatağa geçip uyumuşum sabah bir uyandım kekin yarısını yiyip yaırısını elimde kalınca yatağın her tarafı kek güler misin ağlar mısın 🤷♀️🤣
Busraata Feyyyzza her gece değil nadir uyanan biriyim ama uyanirsam mutlaka çikolata ya da tatlı birşey yerim alışkanlık.Bilmiyorum sık sık olmadığından araştırmadım hergün uyansam sanırım hergün yerim bazen nefsime engel oluyorum kalkıp yemeyeceksin diye