Hasan_Asaf Meraba arkadaslar 3 aylik oglum var ama hicbir sekilde gece uykusu yok sabah 5 e kadar oturuyoruz bebeklerinize nasil uyku duzeni olusturdunuz? Yardim edermisiniz lutfen ilk anneligim ve yalnizim nasil yapacagim inanin bilmiyorum😭
Saliha03 Hasan_Asaf Gündüz bol ışık olan bi odada gece de sadece hafif gece lambası olan bi odada olmalısınız ki ayrımı yapsın gece uyusun
iremkocbiyik Hiç endişelenme, benim oğlumun ne gece uykusu vardı ne gündüz. O aylarda 12’de gece uykusuna geçiyorduk. Büyüdükçe o yavaş yavaş düştü 11-10 derken şuan 8 buçuk 9’da gece uykusuna geçiyoruz :)
Hasan_Asaf Saliha03 aynen o sekilde yapiyorum ama yok duzelmiyor yani kac haftadir uyku duzenini olusturmaya calisiyorum ama olmuyor
iremkocbiyik Hasan_Asaf Aslında şöyle yapabilirsin 4.aya kadar 1 buçuk 2 saatlik aralıklarla uykuya yatırırsan bir süre sonra bünyesi alışıyor ben o şekilde yaptım :) Oğlum 8 aylık ama gündüz 3 kere gündüz uykusuna yatıyorum çünkü fazla uyumuyor 20 dk yarım saat en fazla :))
anneoldum123 Yalnız değilsiniz 2 aylık bebeğimle 10 gündür sabah 6 7 leri görüyoruz ne zaman nasıl düzelecek bilmiyorum 🥺 uyku uyumadığı gibi gece de uyanıkken sürekli kucakta gezmek istiyor 😢
Hasan_Asaf anneoldum123 gercekten cok zorlu bir surecmis elimden gelen herseyi yapiyorum ama yok uyumuyor bir turlu
Hasan_Asaf iremkocbiyik 2 saate bir uyutmaya calisiyorum ama en fazla uyudugu 45 dakika sonra hemen zombi gibi ayakta 😅