Amineninnannesii Kuzular selam 2 ay 20 günlük bebeğim var Uyutuyorum bebeğimi ama 1 saat içinde uyanıyor bazan uyutmakta çok zorlamıyorum direniyor resmen sizce neden ne yapmalıyım ya bi bende mi var bu bebekten🥺
Aysimannesi Amineninnannesii ya gazı var veya tam doymadan uyuyor ya da dış uyaranlara sese vs hassas bir bebek
AcarHHF Amineninnannesii atak haftasıdır belki. Alttan üstten gazı olmadığına emin olun. Her beslendiğinde uyusa bile mutlaka üstten gaz çıkarmasını sağlayın. Bir saat olmadan yani bebek uyanmadan hafif rahatsız edin burnuyla kulağıyla oynayın. Kıpırdayıp tekrar kendi uykuya geçsin. Böylece yeni uyuduğunu sanacaktır. Tabiki fiziksel bir sıkıntısı yoksa size +1 saat daha uyku katar
Amineninnannesii Aysimannesi gazı olmadığına eminim oruç tutuyorum acaba sütüm mü yetmiyor da böyle oluyor anlamadım ki
sevim_kos Amineninnannesii 2 aylık bebeğiniz varsa oruç tutmamanızı önerir doktorlar be din insanları. Emziren anneye farz değil. Doymuyodur muhtemelen. Lütfen süt hakkıına girmeyin bebeğinizin. Düzenli beslenmezseniz sütünüz yetse bile gerekli vitaminleri alamaz.