Ertugrulunannisi Normal de unıbaby kullanıyorum ama Bir markette johnsos baby indirime girecek hiç kullanmadığım için alma konusunda ikilemde kaldım alıp kullananlar memnun kaldı mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
Asel20ava Ertugrulunannisi kızım doğduğundan beri unibaby kullanıyorum bi ara indirimde diye johnsons baby aldım ama çok memnun kalmadım açıkçası
Ikrazumra19 Ertugrulunannisi bende uni baby kullaniyordum sonra sizin dediginizden aldim 5-6 aydri kullaniyorum 2 kizimda kullaniyor memnunum bi sknti yasamadim goz yakmiyor
Anne- Ertugrulunannisi instagramda prema sundarinin şampuanımda ne var sayfasına bakın temiz içerikli ürünler var brn weleda kullanıyorum szde kendınıze uyanı mutlaka bulursunuz ❤️
Ertugrulunannisi Asel20ava öncelikle teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için karşılaştırma yaptığınız da nelerden memnun kalmadınız acaba
Asel20ava Ertugrulunannisi şöyle söyleyebilirim unibaby kadar köpürmüyor bu yüzden iyi yıkanmıyor hissi verdi bana bide unibaby kadar güzel kokmuyor yapısı daha sıvımsı gibi
Bsrln Ayy bende uni baby kullanıyorum geçen indirimdeyken Johnsons baby aldım 2li inşallah kötü değildir ben tatile gidecegiz orda kullanmak için aldım ama bakalım 🤔
Ertugrulunannisi Asel20ava anladım bnde köpürmeyince temiz yıkamaz derim ama çocuğum erkek olduğu için köpürme sorunu pek olmaz gibi saç kısa olduğu için kir daha rahat temizlenir. Okuduğum yorumlarda göz yakıyor yazmışlardı alerji yaptı yazmışlardı onlara daha çok takıldım açıkçası tekrardan teşekkür ederim 🙏