Gmzcn Kızlar 4,5 ay önce doğum yaptım bi aydır çok aşırı saç dökülmem var artık kel kalıcam lütfen bana bi çözüm söyleyin mühendisinoğlunun söylediği şampuanda hiç bi işe yaramadı ağlıyorm artık😢😢😢😓
FeriDeniz Gmzcn çok normal. Hepimiz aynı aylarda dökülme sıkıntısı yaşadık. Ben şampuanın içine c, e vitamini ampulleri ile bepanten dökmekte buldum çözümü.
Ddd Gmzcn Ben de aynı durumdayım.Vitamin takviyesi almanız gerekiyor.Ben Kerozan kullanıyorum bi sabah bi akşam iyi geldi eskisi kadar çok dökülmüyor
Masalll Gmzcn benim de 4 Aydan beri o problem var kızım 6 aylık oldu ve resmen saçımın önü bomboş olmuş bu gidişle keş kalacam diye korkuyorum elimi attığım gibi avuç avuç geliyor çok moralim bozuluyor 😏
Kuzumveben Gmzcn bi sure sonra geciyor kafana takma canim herkes yasiyor bende sok oldum ilk dokulmeye baslayinca 4.ayda basladi 6.ayda sona erdi doktorada gittim ben kan degerlerime bakildi hersey iyi cikti cok sukur sende icinde kalmasin baktir kan degerlerine istersens
Minikkalp93 Bir sürü pahalı şampuan aldım fayda etmedi 10₺ ye restorex aldım yapana dua ettim yarı yarıya azaldı şükür 🙏🏻
gulcan_cem_gulce Gmzcn geçen gün ben de böyle bir post açmıştıö. Gelen cevaplarda herkes aynı şeyleri yaşadığını bir süre sonra yeni saçları çıktığını söylüyorlar. Benimde resmen akıyor şuan saçlarım. Bitkisel şampuan kullanıyorum ama değişen bir şey olmadı. Sarımsak sürüp 4 gün kendimden tiksindim:) ama hormonların keyfini bekleyeceğim bakalım.
Mhtpsrkn Gmzcn her banyoda avuç avuç dökülüyor bebeğim3,5 aylık 2,5 aylıkken başladı benimde dökülme artık ağlama derecesine geldim umarım yazdıkları gibi geçicidir kel kaldım resmen😔