nilinannesiiiiiii aralıklı oruç yap.
Örneğin öğlen 12 de başla yemeğe akşam 8 e kadar. Ha tabi abur cubur fast food olsun hamurişi falan öyle şeyler yemicen.
Onun dışında hemen verirsin.
12 den önce uyanıorsan türk kahvesi iç filtre kahve iç çay iç bitki çayları iç su iç soda iç. Böyle böyle 12 e getir saati. İlk bi kaç gün zorlanabilrsn ama sonra çok kolaylıo.
Haa mesela 12 çoksa 11 de ye ama akşam 7 de kesicen yemeği. Ona göre ayarla. 10nda yersen akşam 6 da kesicen yemeği. Aslında 12 iyi oluo çünkü insan akşamda acıkıo.8de son lokmanı bitirdikten sonra yatana kadar tutar seni.
Bide buna ilaveten leptin hormonunu çalıştırırsan tadından yenmez.o da şöyle.
Mesela 12 de kahvaltı yaptın 13 de bitti ya. 5 saat ağzına lokma koymıcan. Sakız dahi hatta çiğneme hareketi yok.tadım yapma falan asla.ancak çay kahve su içebilirsn. 5 saat geçtiktwn sonra akşam yemeğini yersin sonra 8e kadar artık ne atıştırcaksan onu yaparsın.
İnanılmaz 2 3 günde farkı görücen tartıda.
Ben zayıfım ama doğum sonrası yaptım hemen zayıfladm.
Ben atıştırmada yapmadm. 12 de yedim bide 19 da yedim. 20 den sonra ağzıma su dışı bişe almadm. İnanılmaz zayıfladım.
Spor yok ekstra diyet yok. Tatlı bir meyve dışında ki kahvaltıda yedim.makarna pilav ekmek tatlı pasta abur cubur yok ama mesela bol tereyağlı omlet ne bilim tavuğun kızarmş derisi yani aslında kalori oalrak görünen butarZ şeyleride yedim.buda karatay diyetinden bi parça.
İlk bi kaç gün zorlancan ama tavsiyem gerçektende oruç tutacakmşsn gibi ye.tıka basa ye. Kahvaltıda istedgn kadar zeytn peybr domates yeşillik.mesela ekmek seviyorsan karatay tarihi mercimek çöreği var onu yap onu ye. En az 2 yumurta mutlaak ye.kuruyemiş istedgn kadar. En sonda tatlı ihriycn için istedgn meyve. Tıka basa doy. Akşamda aynı şekilde. Sınırsız salata sebze yemeği veya bol yağlı et yemekleri dahi ama tıka basa şiş öyle dolu dolu.
Tek yapman gereken 12den önce 20den sonra ağzına lokma girmicek.
İnan bana bunu dene bak bana dua edicen ;)
Zayıflıcanı bilgimden bukadar uzun yazdm