QueenMommm 5 ay 22 günlük bu zamana kadar emerek uyurdu çok güzel 3 4 gündür uyumuyo ağlıyor emmeside azaldı gibi arada çığlık atarak ağlıyor uyku var ama uyumuyo dişmi çıkaracak acaba😭
Tgcasil QueenMommm atk dönemi olabilir veya diş sıkıntıısı olabilir her ay böyle değişik huyları cıkıyor zamana bırakmaya calısın istah konusunda ise uykusunda emzirmeyi deneyin ben bebegm ıstahı azalınca uykusunda besliyordum malesf buyydukce edindikleri alıskanlıkları değişiyor 😊
Mavisali QueenMommm benim oğlumda aynı 5 ay 22 günlük dış çıkaracağı için eki agzinda emmek istemiyor bazen. Huysuzlasti dış jeli yada tetagil veriyorum dış ağrısı geçince emiyor.
Ertugrulunannesiiii QueenMommm biz de 4 ay 24 günlüğüz aynı durumdayız, ataktan dolayı galiba canım iştah azalabiliyormuş ama sonra düzeliyormuş
Hulyaanil QueenMommm bebeklerimiz aynı aydaymış bnm bebeğimde 3 gündür uyumuyor bi tuhaf bişeyler oldu çocuğa çok geriliyorum bazen
Mavisali QueenMommm elini ağzına katiyorsa dişi ve ayrıca dış etleri beyazlamistir bu dişinin cikacagina işaret ben aile hekimine götürdüm ağrı kesici ver çay kaşığı yarısı dedi ateşi Çıkarsa dış jeli sur yada tetagil ben öyle yapıyorum emiyor ve uyuyor. Yoksa uyku yok arada çığlık çığlığa uyanıyor.
QueenMommm Mavisali damaklarina bakamıyorum göremiyorum elimi yalıyo alayım bende o zaman dış belinden sağol canım
Mavisali QueenMommm agladiginda ağzını açtığında on dişlerinde beyazlık olur ki elinizi alıyormuş emiyorsa dişi çıkacak. Dis jeli kullan canım bak nasıl rahatlar.
Ertugrulunannesiiii QueenMommm ayyy sorma bitti diyorum yenisi bailıyorrr 😔 neyse oğlum iyiki var olmasaydı daha kötü olurdu 😊🥰
Mavisali QueenMommm ben eczaneden alıyorum 50 TL çok ama napim oğlum rahatlasın emdim diye kullanıyorum
QueenMommm Mavisali evet emiyo elimi bazen kulagini sıkıyor hangi marka kullanıyorsun canım diş jelini
ANT-19 QueenMommm canım benim oğlum sa 5 aya kadar emerek uyudu şuan 9 aylık hala da ayağımda sallarım 🌷
Mavisali QueenMommm bendeki dentinox adı ama ii üç çeşit var. Evime yakın eczanede bu vardı bunu aldım. Nalet dış daha çıkacak çekiyor bebeğim daha . Dış ağrısı kulağa vurur ben arada calpol veriyorum yarım çay kaşığı doktor önerisi