1balkizannesi Ayy kızlar ne kadar güzel bir duygu 😱🥰😍❤️🌹🧿♾️🌺 çok mutlu oldum kızım beni öp dedim yanağmdan öptü. Çok mutlu oldm sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim, çok duygulandım🌸🦋🌺🌹❤️
1balkizannesi ruhpastasii 😍🥰🥰❤️ çok güzel bir duygu demi gözlerim doldu uzun zmndr en güzel gecem diyebilirim🌸
Deletedmom_72 1balkizannesi Benim oğlanla akran desene.Her sabah uyuyor numarası yapıyorum sırf beni öpsün diye ♥️
1balkizannesi Deletedmom_72 🥰🥰 Oruç döneminde ayrı odada uyuyoruz kızım alarma uyanıyor sıkıntı oluyor Böyle kesintisiz uyuyor🧿uykusu bolunmuyor
Busragokceberra 1balkizannesi Ayyy bir ay olacak nerdeyse ben de öyleyim el öpmeye başladı şimdi de🤭🤣🤣 bayrama hazırlık
Bebegimm1 1balkizannesi bende ogluma op diyorum yuzumu yaliyor sonra ha tadi guzelmiş diyip isiriyor 🤣🤣 bakalim bilincli sekilde ne zman oper 🤣
Balim61 1balkizannesi Hergün buldugm her firsatta öp beni diye söylenen ve aba diyerek öpen bebegim🤗15 aylık yani agzini acip tükürüklü bi islaklik birakiyo ama hign muah diye opeceginden umudum var😂
Deletedmom_72 1balkizannesi Bizde ayrı yatıyoruz sabahları yatakta oyun haline getirdik bu durumu.Hatta anne piş piş deyip gözlerimi kapatıyor öyle öpüyor ay aglayasım geldi 😃
1balkizannesi Deletedmom_72 Anne olmak o duyguları tatmak çok güzel 🥰🌹😍 üzülüyorum ben ya bazen günler bir bir gidiyor büyümesine engel olamıyorum keşke hep bebek kalsa diyorm😶☺️😘